BAHATI KRISTIJANO RONALDO ŽESTOKO UVREDIO ROMU: Portugalac je OVIM REČIMA navukao bes fudbalera i navijača rimske Vučice!
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Objavio rat rivalu iz Rima

BAHATI KRISTIJANO RONALDO ŽESTOKO UVREDIO ROMU: Portugalac je OVIM REČIMA navukao bes fudbalera i navijača rimske Vučice!

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa u 17. kolu Serije A u subotu od 20.30 časova dočekuju Romu, a glavnu ulogu uoči ovog derbija preuzeo je Kristijano Ronaldo.

Portugalac će prvi put kao igrač Stare dame na megdan Vučici, ali već ima iskustvo igranja protiv rimskog kluba.

Ronaldo je kao član Mančester junajteda u sezoni 2006/07 praktično sam pobedio Italijane na Old trafordu kada je bilo 7:1. On se prisetio te utakmice i nije propustio priliku da žestoko oplete po narednom rivalu.

"Vodili smo 6:0 kada me je jedan igrač Rome molio da prestanem da driblam. Neki su pretili da će me namerno povrediti. A bila je to puno jača ekipa Rome od ove sada", izjavio je Ronaldo.

Portugalac tu nije stao. Dodatno je opleo po Romi.

"Kad malo bolje razmislim, u ovoj ekipi Rome nema nikog s kim bih mogao da razmenim dres na kraju meča", rekao je bahati Ronaldo.

Juventus je uoči ove utakmice suveren na čelu tabele sa 46 bodova, osam više u odnosu na Napoli. Stara dama ima 15 pobeda i jedan remi, uz gol razliku 33:8. Roma je sedma sa 24 boda, tri manje u odnosu na Milan koji je četvrti na poziciji koja vodi u Ligu šampiona.

Kurir sport Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track