ISPUNIO JOJ OBEĆANJE: Kada je ON Deu Đurđević posetio u bolnici obećao joj je samo OVO! Danas su zajedno sa Delijama proslavili Zvezdinu titulu! (FOTO)
Foto: Printscreen

slika koja slama srca

ISPUNIO JOJ OBEĆANJE: Kada je ON Deu Đurđević posetio u bolnici obećao joj je samo OVO! Danas su zajedno sa Delijama proslavili Zvezdinu titulu! (FOTO)

Fudbal -

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podelio je fotku na svom Fejsbuk profilu koja je oduševla sve njegove pratioce.

Vesić je podelio sliku sa Marakane zajedno za novinarkom Deom Đurđević, koja je pre nekoliko meseci doživela tešku saobraćajnu nesreću, kada joj je autobus teško povredio ruku.

Posle teške povrede lekari su uspeli da joj spasu ruku i nekoliko meseci kasnije Dea se vratila normalnom životu.

Čim je dobila priliku, odmah je otišla na Marakanu, a tako je dočekao, kao po obećanju Goran Vesić.

- Danas smo proslavili titulu na Marakani! Dea Đurđević je navijala sa nama. Kada sam je posetio u bolnici posle saobraćajne nesreće rekla mi je "obećaj mi da idemo na Zvezdinu utakmicu". Obećao sam. Danas je, hvala Bogu, obećanje ispunjeno - napisao je Vesić.

Istom slikom uz sličan opis pohvalila se i Dea na svom oficijalnom Instagramu uz opis:

'' Danas smo proslavili titulu! Godina pobede za nas! @crvenazvezdafk Jedino što sam tražila da mi @vesicgobeća kad me je posetio u bolnici je to da idemo na utakmicu. Obećanje ispunjeno i sreća neizmerna, '' napisala je Dea.

Posle utakmice, povređenu voditeljku je primio u svečane prostorije i predsednik Zvezde Mijailović koji joj je uručio poklone i poželeo brz oporavak.

foto: Zvezda.rs
foto: Zvezda.rs

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track