PONESTALO MI JE SUZA, SADA JE VREME ZA BORBU! Mihajlović objavio emotivno PISMO koje slama srca!
Foto: Profimedia/Printscreen

počinje bitka

PONESTALO MI JE SUZA, SADA JE VREME ZA BORBU! Mihajlović objavio emotivno PISMO koje slama srca!

Fudbal -

Legendarni srpski fudbaler i ugledni fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović objavio je u italijanskom listu "Gazeta delo Sport" otvoreno pismo u kom se zahvalio svima na podršci koju su mu pružili proteklih dana.

Podsetimo, Mihajlović je u subotu saopštio da boluje od akutne leukemije i da je pred njim ozbiljna i teška borba. Od momenta kada se pojavila ova užasna vest, poruke podrške stižu sa svih krajeva sveta.

Mihajlović je zato odluči da se preko italijanskog lista zahvali svima:

“Postoje trenuci u životu kada se susretnete sa protivnikom koga je teško pobediti i problemom koji je teško rešiti. Došao sam do tog trenutka, ali na sreću nisam sam, imam ogromnu podršku. U ovih nekoliko dana sam primio more simpatija, solidarnosti, pozitivne energije koja mi je dala neverovatnu snagu i sigurnost da ću dobiti bitku protiv leukemije”.

Primio sam na hiljade poruka, sve sam im pročitao, za mene, predstavljaju brigu, zagrljaj i dirnule su me u srce. Bilo je teško, izvinjavam se svima što nisam odgovorio. Odlučio sam ovako, preko Gazete.

foto: Profimedia/Printscreen

Hvala predsednicima klubova za koje sam se borio kao igrač i trener, kako i onima čiji nikada nisam bio član za divne reči koje su mi uputili. Hvala i bivšim saigračima, kao i rivalima sa kojima i protiv kojih sam igrao za podršku.

Hvala i navijačima svih boja, i oni koji su mi zviždali i vređali me, sada su mi napisali da se borim. Hvala i prijateljima koje stičem tokom karijere, i hvala svima i onim nepoznatim ljudima koji me poznaju i koji znaju kakav sam čovek. Od predsednika države do pisma u kome mi je klinac nacrtao osmeh, svi ste bitni.

Hvala još jednom, ponestalo mi je suza, sada je vreme za borbu. Vidimo se uskoro”, napisao je Miha.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track