PARTIZAN DOČEKUJE INĐIJU Milošević: Dobro je da se završila priča sa Mančesterom, već 2. put nam ne dozvoljavaju da sletimo u Beograd, ako je namerno neka im je na čast!  (FOTO)
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

PARTIZAN DOČEKUJE INĐIJU Milošević: Dobro je da se završila priča sa Mančesterom, već 2. put nam ne dozvoljavaju da sletimo u Beograd, ako je namerno neka im je na čast! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana dočekuju Inđiju u 16. kolu Superlige Srbije a šef struke crno-belih Savo Milošević se prvo osvrnuo na bolan poraz na Old Trafordu, a potom se okrenuo timu koji u nedelju gostuje u Humskoj.

"Dobro je da se završila priča sa Mančesterom iz psiholoških razloga, pa možemo da se posvetimo onome sto nam je mnogo bitnije, a to je Superliga. Imali smo teško putovanje iz Mančestera, a već drugi put se dešava da od aerodroma nemamo dozvolu za sletanje. Igračima je jako teško da posle takve utakmice provedu celu noć, to im je dupli umor. A to nam se dešava već drugi put u mesec dana i ako neko to radi sa namerom neka mu je na čast", rekao je Milošević na početku obraćanja.

foto: EPA

"Inđija je ekipa koja želi da igra fudbal, a ja sam posle prvog kola već rekao da su ozbiljan tim. Imali su nekoliko sudijskih nepravdi i zaslužili su mnogo više bodova. Mi moramo da imamo ozbiljan pristup ukoliko želimo dobar rezultat", rekao je Milošević.

Meč Partizana i Inđije na programu je u nedelju od 14.30 časova na stadionu Partizana.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track