SEKSI HRVATICA DRIBLA NEJMARA, ALI U KREVETU! Ovo je naša susedkinja koja je ukrala srce fudbalskom superstaru! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

rOmansa

SEKSI HRVATICA DRIBLA NEJMARA, ALI U KREVETU! Ovo je naša susedkinja koja je ukrala srce fudbalskom superstaru! FOTO

Fudbal -

Svetski mediji već neko vreme pišu o novoj vezi fudbalera Nejmara sa američkom manekenkom hrvatskih korena Natalijom Barulić, ali za to do sada nije bilo dokaza.

Sada je 28-godišnja lepotica sve potvrdila na Instagram profilu. Objavila je dve fotografije sa Nejmarom uz emotikon srca i natpis: "Moj partner u zločinu."

foto: Instagram PS

Nejmar trenutno igra za francuski PSŽ, a Natalija je već nekoliko puta bila na utakmicama, a pre nekoliko dana čestitala mu je rođendan emotivnom porukom.

– Svi znaju koliko je poseban tvoj talenat, kada bi samo mogli videti koliko je tvoje srce predivno. Poštujem te – napisala mu je Natalija.

Mnogi su skloni verovanju da je Natalija u vezi s brazilskim fubalerom, kako bi joj karijera dobila još veći uzlet, ali ovoj lepotici hrvatskog podrekla ovo nije prva "slavna veza". Ona je donedavno bila u vezi s kolumbijskim pevačem Malumom s kojim je prošle godine prvi put posetila Hrvatsku kada su zajedno bili u Dubrovniku. I objavila je hrpu provokativnih fotografija...

Natalija je tada otkrila da je delom Hrvatica: "Delimično sam Hrvatica! Veliko je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj zemlji prvi put."

Delom je i Kubanka, a uz modu, bavi se i pevanjem, pojavila se u spotu Britni Spirs, kao i u spotu bivšeg dečka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track