Najnovije vesti

OVA FOTOGRAFIJA JE ZATRESLA SRBIJU Vladimir Vuletić i Dejo Savićević sreli se na moru! Posebna poruka upućena je Terziću
Foto: Instagram/Printscreen

Morska idila

OVA FOTOGRAFIJA JE ZATRESLA SRBIJU Vladimir Vuletić i Dejo Savićević sreli se na moru! Posebna poruka upućena je Terziću

Fudbal

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić ponovo je privukao pažnju javnosti na sebe.

Vuletić, koji trenutno krstari jadranskom obalom u Crnoj Gori, sreo je u mestu Bigova Dejana Savićevića, legendu Crvene zvezde i aktuelnog predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore.

Usledila je zajednička fotografija, koja će svakako izazvati dosta pažnje, ali je podjednako intrigantan i potpis uz fotografiju. Vuletić je napisao "Dejo, majstore, pa ti si Bog!" i kao hešteg dodao "no_terza", jasno aludirajući na to da su i Savićević i on u nekoj vrsti svađe sa direktorom Crvene zvezde.

foto: Instagram/ Printscreen

I dok je "mržnja" na liniji Vuletić - Terzić višegodišnja zbog odnosa Partizana i Crvene zvezde, Savićević i Terzić su od prošle godine u klinču. Fudbaleri crveno-belih Filip Stojković i Mirko Ivanić odbili su tada da igraju za Crnu Goru protiv selekcije tzv. Kosova, a Savićević je optužio da iza tog poteza stoji Terzić. Ubrzo je Terziću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, za šta je on optužio Savićevića.

"Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni", rekao je tada Terzić.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...