KANGA PREŽIVEO SUDAR GLAVAMA: Zvezdin univerzalac je dobro, već otputovao u Gabon!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

jeziv incident

KANGA PREŽIVEO SUDAR GLAVAMA: Zvezdin univerzalac je dobro, već otputovao u Gabon!

Fudbal -

Fudbaler crveno-belih posle preventivnog pregleda dobio dozvolu lekara da otputuje u Afriku

Pamtiće Gelor Kanga utakmicu Crvene zvezde protiv Inđije (3:2) dok je živ. Vezni fudbaler crveno-belih ostao je bez svesti posle jednog duela sa Milanom Radinom. Međutim, sada je sve u redu sa njim, pa je u ponedeljak ujutro otputovao za Gabon na okupljanje reprezentacije.

Jeziv je bio sudar glavama Gelora Kange i Milana Radina, bivšeg defanzivca Partizana koji igra za Inđiju. Ostao je Gabonac nepomično da leži na terenu, pa su u prvi mah intervenisali saigrači, a onda i lekarska ekipa Crvene zvezde, u sastavu Miodrag Mladenović i Branislav Rajić.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Ubrzo se Kanga pridigao, ali je radi preventive izašao sa terena i odveden u jednu kliniku na pregled, gde su nalazi pokazali da je sa njim sve u redu.

- Kanga nema zdravstvenih problema. Da je kako treba pokazuje i to što je jutros otputovao na okupljanje reprezentacije Gabona - rečeno je Kuriru iz Crvene zvezde.

Gelor Kanga jedan je od najboljih fudbalera reprezentacije Gabona, uz centarfora Arsenala Emerika Obamejanga. Selekcija Gabona u četvrtak igra kod kuće utakmicu protiv Gambije, u okviru grupe D, kvalifikacija za Afrički kup nacija. To je derbi grupe, jer dve reprezentacije dele prvo mesto sa po četiri osvojena boda, ispred nacionalnih timova DR Konga i Angole.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track