FUDBALERI VOJVODINE DANAS (17.30) IGRAJU PROTIV PANEVEŽISA U LK Đorđević: Legija stranaca, koja je dobra sa loptom i ume da igra
Foto: Starsport©

Fudbaleri Vojvodine danas (17.30) igraju protiv Panevežisa u LK

FUDBALERI VOJVODINE DANAS (17.30) IGRAJU PROTIV PANEVEŽISA U LK Đorđević: Legija stranaca, koja je dobra sa loptom i ume da igra

Fudbal -

Fudbaleri Vojvoidine danas od 17.30 sati igraju protiv litvanskog Panevežisa u prvom meču drugpog kola kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Trener Novosađana Slavoljub Đorđević očekuje težak dvomeč sa Litvancima.

"Panevežis je jedna jako dobra ekipa, bez obzira na to što nije atraktivna, to je ekipa sastavljena isključivo od stranaca. Imaju sedam Brazilaca, dva Grka, Kolumbijca, Holanđanina. To je jedna legija stranaca, koja je dobra sa loptom i koja ume da igra fudbal. Panevežis je mlad klub, ali pravi ozbiljne rezultate. Očekuje nas neugodno gostovanje, kao i revanš na našem stadionu. Ali, dobro smo se spremili i ja sam pozitivan pred dvomeč sa njima" rekao je Đorđević.

Revanš meč na progrmau je za sedam dana u Novom Sadu.

lopta, fudbalska lopta
foto: Profimedia

Iako je promenila trenera i dobar deo tima, Vojvodina je uspela da remizira sa Zvezdom na Marakani, što joj je dalo krila pred današnje (17.30) gostovanje litvanskog Panevežisu u Ligi Konferencije. Kvota na dvojku u Litvaniji je 1,95, dok je kec 3,80, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panevežis - Vojvodina.

(Kurir sport/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track