NASTAVAK HAOSA NA OSTRVU Zvezde Sitija umešane u celu priču?! Provodili se u društvu saigrača samo par sati pre strašnog zločina
Foto: Profimedia

problem

NASTAVAK HAOSA NA OSTRVU Zvezde Sitija umešane u celu priču?! Provodili se u društvu saigrača samo par sati pre strašnog zločina

Fudbal -

Levi bek Mančester sitija, Bendžamin Mendi, u zatvoru će ostati barem do 24. januara zbog optužbi za četiri silovanja.

U slučaju svetskog prvaka iz Rusije 2018. godine pojavile su se nove informacije o kojima bruji ostrvo.

Tamošnji mediji su preneli da su u društvu Mendija, samo par sati pre nego što je (navodno) silovao sedamnaestogodišnju devojku u svom stanu, bili Džek Griliš i Rijad Marez.

Svi su zajedno bili u provodu u jednom klubu u noći između 22. i 23. avgusta, a britanski "San" navodi da nema nagoveštaja da su pomenuta dvojica učestvovali u zločinima, međutim sama činjenica.

- Počeli su da se druže na jednom mestu, a tokom noći su promenili nekoliko lokacija. Ali Griliš i Marez nisu otišli kod Mendija kući. Nažalost, ono što je počelo kao zabavno veče u klubu završilo se sa vrlo ozbiljnim optužbama - poručio je izvor "San-a".

Portparol Mareza je rekao da Rijad nije svedok i da se ne tretira kao jedan od svedoka, dok pomenuti list nije stigao do reakcije od predstavnika Džeka Griliša, koji je ovog leta postao najskuplje pojačanje u istoriji Mančester sitija.

Uprkos reči iz tima alžirskog fudbalera, mediji u Engleskoj ističu da još uvek ne mogu da tvrde da dvojica fudbalera neće ići na razgovor u policiju, samim tim ne isključuju ni mogućnost da se pojave na sudu kada za to dođe vreme.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track