MANE PRAVI PATRIOTA: Uradiću ono što narod Senegala želi
Foto: Profimedia

REDAK PRIMER

MANE PRAVI PATRIOTA: Uradiću ono što narod Senegala želi

Fudbal -

Fudbaler Liverpula Sadio Mane rekao je danas da će odluku o svojoj budućnosti doneti na osnovu onoga što "narod Senegala želi"

.Reprezentativcu Senegala je ostalo još 12 meseci ugovora sa Liverpulom, a po navodima medija Bajern iz Minhena priprema ponudu i trogodišnji ugovor za napadača "crvenih".

Ovaj 28-godišnji fudbaler je na konferenciji za novinare uoči utakmice Senegala protiv Benina zamoljen da odgovori na anketu o svojoj budućnosti.

"Kao i svi ostali, i ja sam na društvenim mrežama i vidim komentare. Izmedju 60 i 70 odsto Senegalaca želi da napustim Liverpul. Uradiću ono što oni žele. Videćete uskoro", rekao je Mane, prenosi Skaj Sport.

Sadio Mane
foto: Profimedia

Skaj Nemačka je preneo da će Bajern ponuditi Liverpulu 30 miliona evra plus pet do deset miliona evra bonusa i da će dati Maneu ugovor do leta 2025. godine.

Liverpul, medjutim, želi više od 30 miliona evra da bi uopšte razmišljao o sklapanju posla.

Mane je u Liverpul stigao 2016. godine iz Sautemptona i za to vreme je odigrao 269 utakmica za "crvene" i postigao 120 golova.

On je sa Liverpulom osvojio Premijer ligu 2020, Ligu šampiona godinu dana ranije, kao i FA kup, Liga kup, Uefa Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track