NOVI BODA TAJSON! PREDSEDNIK KLUBA BRUTALNO NOKAUTIRAO SUDIJU: Skandalozan snimak koji je potresao fudbalski svet (VIDEO)
Foto: Printscreen

LUDILO

NOVI BODA TAJSON! PREDSEDNIK KLUBA BRUTALNO NOKAUTIRAO SUDIJU: Skandalozan snimak koji je potresao fudbalski svet (VIDEO)

Fudbal -

Ne treba im VAR tehnologija pored ovakvog gazde.

Utakmica između Kano Pilarsa i Dakade završen je rezultatom 1:1, a ostaće upamćena po skandalu kakav verovantno nije viđen, barem ne u skorijem periodu.

Kano Pilars je u 31. kolu nigerijskog prvenstva pobedio kao domaćin Dakadu rezultatom 1:0, a predsednik Kanoa, Surajo Jahaja Džambul, uleteo je u teren nakon što su gosti stigli do izjednačenja.

On je bio nezadovoljan zbog primljenog gola, prigovarao je pomoćnom sudiji, a čak ga je i udario pesnicom u glavu.

Na Tviter nalogu nigerijske lige objavljeno je da je Dakada stigla do pogotka u 92. minutu, ali uprkos tome, utakmica je završena rezultatom 1:0.

Mediji u Nigeriji prenose da su glavni i linijski sudija dobili pretnje smrću i da su odlučili da ponište gol kako ne bi imali problem pri odlasku sa stadiona.

Gol je poništen zbog ofsajda, a VAR tehnologija u Nigeriji ne postoji, što znači da je do promene odluke došlo isključivo zbog odluke sudija.

Nigerija, Fudbal
foto: Printscreen/Twitter

Kano Pilars je pobedom pobegao iz zone ispadanja na četiri utakmice do kraja, a Fudbalski savez Nigerije je suspendovao Sudaja zbog nesportskog ponašanja.

Tako posle bugarskog Bode Tajsona, imamo i njegovu nigerijsku veziju. Mi smo još i najbolji, jer smo ovakve stvarni ostavili za serijski program. Bar se nadamo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track