VLAHOVIĆ PAPRENO PLATIO ČUDO NA TOČKOVIMA: Srbin uslikan pored nove MAŠINE! Izgleda BRUTALNO i nerealno je brz (FOTO)
Foto: Profimedia

MOĆNO

VLAHOVIĆ PAPRENO PLATIO ČUDO NA TOČKOVIMA: Srbin uslikan pored nove MAŠINE! Izgleda BRUTALNO i nerealno je brz (FOTO)

Fudbal -

Napadač Juventusa, Dušan Vlahović, propustio je poslednje tri utakmice, a slobodno vreme je iskoristio da poboljša vozni park i to ozbiljno.

Centarfor je utakmicu petog kola Lige šampiona protiv Benfike završio pre vremena nakon što je tražio da bude zamenjen, a zbog povrede primicača nije igrao na narednim utakmicama protiv Lećea i Intera u Seriji A i Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Pitanje je da li će biti u protokolu za utakmicu protiv Verona u četvrtak, a dovedeno je u pitanje čak i da li će moći da pomogne Srbiji i Draganu Stojkoviću na prvoj utakmici Svetskog prvenstva protiv Brazila.

A, dok javnost i navijači nagađaju kakvo je tačno stanje srpskog fudbalera, on je odlučio da se "ponovi" pa se od nedavno u njegovoj garaži nalazi pravo čudo na točkovima - automobil koji vredi više od 113.000 evra.

U pitanju je Maseratijev model "Grecale Trofeo", terenac sa 530 konjskih snaga, maksimalnom brzinom od 285 kilometara na čas i ubrzanjem od nula do 100 kilometara na čast za neverovatnih 3,8 sekundi.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Vlahovića ispred novog automobila, a sudeći po velikom osmehu, fudbaler je zadovoljan kupovinom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track