FAVORITI IZ SENKE: Da li bi OVE reprezentacije mogle da pomrse konce na Svetskom prvenstvu?
Foto: Promo

FAVORITI IZ SENKE: Da li bi OVE reprezentacije mogle da pomrse konce na Svetskom prvenstvu?

Fudbal -

Svetsko prvenstvo uskoro startuje, a sportska kladionica Meridian nastavlja da donosi sjajnu ponudu za kladjenje!

Šest dana - toliko je ostalo do početka planetarne smotre, koja će na neko vreme praktično “zaustaviti” sva dešavanja širom sveta.

Znamo da sigurno ima važnijih vesti, ali ne kaže se džabe da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu. Ovaj Mundijal je definitivno drugačiji od drugih, a to što se održava u novembru i decembru je samo po sebi dovoljno da ga tako klasifikujemo.

Neke reprezentacije su promenile selektore, neke su ostale bez zvezda tima, pa tako nećemo gledati recimo ni Serhija Ramosa ili Sadia Manea, ali…

Jedna stvar je konstantna i ona se nikada ne menja - sportska kladionca Meridian svaki događaj isprati sa najvećim kvotama na planetI i vrhunskim bonusima za online kladjenje.

Tako je i ovog puta - za početak, Meridian svim novoregistrovanim korisnicima donosi bonus dobrodošlice od 2.000 RSD i to bez uslova!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i na vaš račun automatski stiže 2.000 BONUSA!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

A, onda… Spremni smo za Svetsko prvenstvo i velika iznenađenja koja nam ovakav spektakl donosi. Znamo da su Brazil, Francuska, Argentina, Engleska i Španija veliki favoriti, ali ko bi potencijalno mogao da pomrsi konce i da dođe do plasmana u finale, pa i do same “Boginje”?

Naravno, palčeve držimo Srbiji, a spisak Dragana Stojkovića Piksija je dodatno ohrabrio sve navijače i ljubitelje fudbala. Stoga, ne čekajte ni sekund, već iskoristite promo kvotu 100.00 na osvajanje Mundijala!

Ali, to nije sve. Meridian je pripremio fantastičan specijal i mnogo igara, pa tako možete tipovati i na druge selekcije i ko zna - možda predvideti veliko iznenađenje i zaraditi “brdo” novca. U nastavku vam donosimo nekoliko predloga:

KVOTE ZA OSVAJANJE SVETSKOG PRVENSTVA:

Katar - kvota 250

Vels - kvota 150

Poljska - kvota 130

Senegal - kvota 100

Švajcarska - kvota 80

Urugvaj - kvota 50

Senegal jeste oslabljen neigranjem Sadia Manea, Švajcarska je u našoj grupi, dok Urugvaj često zna da bude vrlo neugodan, a Geret Bejl je uvek više motivisan u reprezentativnom nego u klupskom dresu, tako da su iznenađenja moguća.

U to ime, iskoristite sjajnu ponudu u Meridianu i uz malo sreće - profitirajte.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Kompletan specijal za Svetsko prvenstvo pogledajte na ovom linku. Meridian je spremio više od 5.000 opcija za igru!

ZAGREVANJE ZA SVETSKO: Ukoliko karta nije u tvom džepu, ne brini, imamo odličan plan, prati naše „Orlove“ preko najnovijeg tv-a i doživi pravu atmosferu sa terena! Sve do 17. novembra ODIGRAJ NAJVIŠE TIKETA i budi među 20 najboljih, jer nagrade su svetske!

Ne zaboravi da odslušaš i novu pesmu posvećenu reprezentaciji Srbije – PRVAK SVETA

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track