ZVEZDIN FUDBALER JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVETU: Veliko priznanje za Stefana Mitrovića! Njegove partije i golove cene se u svetu
Foto: www.crvenazvezdafk.com

crveno-beli biser

ZVEZDIN FUDBALER JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVETU: Veliko priznanje za Stefana Mitrovića! Njegove partije i golove cene se u svetu

Fudbal -

Stefan Mitrović, krilni fudbaler Crvene zvezde, stigao je Marakanu prošlog leta i već na početku sezonu kvalitetnim igrama u Superligi i Ligi Evrope pokazao veliki potencijal.

Stefan Mitrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kao zasluga za sjajne partije u dresu Crvene zvezde stigao je i poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, pa je Stefan Mitrović umesto za Kanadu, debitovao za Srbiju, u meču protiv Švedske u Ligi nacija 30. septembra 2022.

Da dobre igre i golovi ne prolaze nezapaženo potvrda je stigla nedavno i na adresu kluba iz Ljutice Bogdana 1 A. Fudbaler Crvene zvezde Stefan Mitrović našao se na listi Top 10 najperspektivnijih igrača sveta na poziciji levog krila od 20 godina, od strane Internacionalnog centra za sportske studije (CIES). Ovo je izuzetno veliko priznanje za talentovanog 20-godišnjaka, s obzirom da se našao među odabranim imenima svetskog fudbala.

Pored Stefana Mitrovića na spisku cenjenog Instituta našli su se njegovi vršnjaci - Entoni Elanga (Mančester junajted), Gabrijel Veron (Porto), Mohamed Darami (Kopenhagen), Adam Hložek (Bajer Leverkuzen), Harib Suhail (Šabab Al Ahli), Oktavijan Popesku (FCSB), Taljes Manjo (Njujork sitij), Jakub Kaminski (Volfzburg), kao i Olakunle Olusegun (Krasnodar).

Stefan Mitrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ove zime Crvena zvezda je već dobila ponudu od strane Porta za Stefana Mitrovića, međutim ona je odbijena. Crveno-beli nisu radi da mladog fudbalera prodaju ispod 5.000.000 evra. Trenutno se nalazi sa prvim timom Crvene zvezde na pripremama u Turskoj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track