OPTIMIZAM JE I DALJE PRISUTAN, I TO U VELIKOJ MERI! Jaka poruka Ivanovića pred meč sa Efesom, evo šta misli o šansama za TOP 8!
Foto: Starsport

evroliga

OPTIMIZAM JE I DALJE PRISUTAN, I TO U VELIKOJ MERI! Jaka poruka Ivanovića pred meč sa Efesom, evo šta misli o šansama za TOP 8!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju ekipu aktuelnog šampiona Evrope Anadolu Efesa u utakmici 27.kola Evrolige.

Trenutak u kome u halu “Aleksandar Nikolić” stiže dvostruki uzastopni šampion Evrolige nakon teškog poraza od Cibone u regionalnoj ligi nije možda najbolji, ali su crveno-beli spremni da odigraju dobru utakmicu pred punim tribinama (karte rasprodate) i pokušaju da dođu do pobede.

Utakmica Crvena Zvezda Meridianbet – Anadolu EFES igra se u sredu od 20.30 časova u hali “Aleksandar Nikolić” i prva je od dve utakmice crveno-belih u duplom kolu (petak Panatinaikos Atina).

Pred ovaj meč trener Duško Ivanović da igrači dobro znaju protiv koga igraju.

“Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak, kompletna su ekipa sa igračima koji igraju jedna na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju… Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću koje smo imali ranije i onda da vidimo… Još imamo realne šanse za TOP 8, ovo iskreno kažem. Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo. Teško je posle onakvog izdanja u Zagrebu koje smo imali. Svima je teško. Svesni smo toga, da je to prošlost i da pristup igri nikad više ne sme da se ponovi. Mi možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Posle takvog poraza su nas podržali. Mislim da ponekad neko treba da te lupi malo šamarčinom, da se osvestiš, da vidiš gde si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrtso na zemlji” rekao je Ivanović.

Bek Crvene zvezde Meridianbet, Luka Vildoza optimističan je pred ovu utakmicu:

“Imali smo dobar zajednički razgovor nakon nedeljne utakmice. Nastavićemo da se borimo, da se držimo naših osnova I vratićemo se. Igrali smo grozno, ali nismo bili uopšte u elementu. U Evroligi igrali smo dobro protiv Albe prvo poluvreme, drugo je bilo baš lose, a protiv Bajerna gotovo celu utakmicu… Imamo dobar tim, imamo odličan stručni štab i našeg trenera koji nam kaže da ostanemo mirni, ovde smo da pobedjujemo i bićemo ok. Radimo naporno I bićemo dobro” rekao je Vildoza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track