SKUPOCENI PROMAŠAJ REALA IZJAVOM ŠOKIRAO JAVNOST: Ne razgovaram sa Anćelotijem!
Foto: ANDY BUCHANAN / AFP / Profimedia

otvoreno

SKUPOCENI PROMAŠAJ REALA IZJAVOM ŠOKIRAO JAVNOST: Ne razgovaram sa Anćelotijem!

Fudbal -

Pre četiri godine, belgijski fudbaler Eden Azar došao je u Real Madrid kao veliko pojačanje, međutim očekivanja nije ispunio, to je definitvno.

Azar je u dresu Reala za četiri godine odigrao 73 utakmice, na kojima je postigao samo sedam golova, što je dosta lošije u odnosu na njegovu epizodu u Čelsiju. U Engleskoj, pomenuti Belgijanac je na 352 meča postigao 110 golova uz 92 asistencije. Ruku na srce, u tome su ga sprečile i povrede, a verovali vi ili ne, Azar se sada povredio i 18. put otkako je obukao dres kraljevskog kluba.

Ove sezone upisao je tek sedam nastupa za Real, odigrao ukupno 296 minuta. Anćeloti ga u Ligi šampiona ne koristi, a u domaćem prvenstvu poslednji put zaigrao je u septembru prošle godine.

Međutim, uprkos situaciji u kojoj se nalazi i očajnom statusu u klubu, Azar nema nameru da napusti Real Madrid.

"Želim da ostanem, to sam uvek govorio. Nadam se da ću igrati i pokazati da to još uvek mogu. Normalno je da ljudi sumnjaju, razumem to", rekao je Azar.

Iskusni Belgijanac otkrio je da nema dobar odnos sa trenerom Karlom Anćelotijem.

"Između mene i Anćelotija postoji poštovanje i uvek će postojati. Čoveka kao što je Anćeloti morate da poštujete zbog svega što je napravio u karijeri. Ali neću reći da razgovoramo, jer to ne bi bila istina", priznao je Azar.

Jedan od najvećih promašaja Real Madrida ima ugovor sa klubom do kraja naredne sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track