NEKA ZADRŽE TAJ REKORD! Ibrahimović ušao u istoriji, pa IZNENADIO sve u studiju! Prvo su se nasmejali, a onda je sve objasnio!
Foto: Da Niailai¡¤masikeluo / Xinhua News / Profimedia

NEKA ZADRŽE TAJ REKORD! Ibrahimović ušao u istoriji, pa IZNENADIO sve u studiju! Prvo su se nasmejali, a onda je sve objasnio!

Fudbal -

Legendarni Zlatan Ibrahimović je postao najstariji fudbaler koji je postigao gol u Seriji A u njenoj istoriji.

Šveđanin je na zanimljiv način prokomentarisao podatak da je sa 41 godinom i 166 dana prestigao Alesandra Kostakurtu koji je bio 141 dan mlađi kada je postigao svoj poslednji gol u Seriji A.

Utakmica protiv Udinezea bila je prva na kojoj je Ibrahimović bio starter posle 422 dana, a pogodak koji je postigao u porazu rezultatom 3:1, oborio je rekord.

"Mogu da zadrže taj rekord, ne želim ga", rekao je Šveđanin posle utakmica u studiju "Skaj sporta" i nasmejao sve prisutne.

Ubrzo je objasnio da je rezultat utakmice bio ono što ga zanima.

"Ponosan sam što sam deo istorije ovog velikoga kluba s velikom istorijom i igračima koji su napravili neverovatne stvari, puno mi to znači. Ali ovaj gol nam nije doneo bodove, a to je ono što sam želeo. Ponosan sam i što sam bio kapiten, ali utakmica nije išla onako kako smo želeli", objasnio je Ibrahimović.

Od januara 2022. godine i utakmice protiv Specije, Zlatan nije bio u startnih 11.

"Dobro sam se osećao na terenu, nisam započeo utakmicu 14 meseci i važno je bilo da budem u dobroj fizičkoj formi. Ako se budem osećao dobro kao ovaj put, još mogu da igram, uopštee ne sumnjam u sebe", objasnio je Ibrahimović nakon 76 minuta na terenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track