POLICIJA EKSPRESNO REAGOVALA POSLE SKANDALA: Uhapšen napadač na golmana Novog Pazara!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

efikasni

POLICIJA EKSPRESNO REAGOVALA POSLE SKANDALA: Uhapšen napadač na golmana Novog Pazara!

Fudbal -

Policija je uhapsila jednog od nekoliko mladića osumnjičenih za vređanje i napad na golmana fudbalskog kluba Novi Pazar Filipa Kljajića.

"Uhapšen je M. I. (2001) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti", saopštila je policija.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Golman Kljajić otišao je iz Novog Pazara nakon što ga je grupa navijača tog superligaša napala i polila vodom u restoranu.

Ubrzo je i počasni predsednik kluba Rasim Ljajić saopštio da se zbog tog incidenta potpuno povlači iz kluba, a njegov potez je pratio i tek imenovani trener Feđa Dudić.

Rasim Ljajić
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Prenosimo vam njihovo saopštenje u celosti: "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su M. I. (2001) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je juče u jednom lokalu u Novom Pazaru uputio psovke i pretio tridesettrogodišnjem muškarcu, golmanu jednog fudbalskog kluba iz Novog Pazara. Policija traga za još dva muškarca koji su bili u društvu sa M. I. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, navodi se u saopštenju"

Kljajić je sem Novog Pazara branio za mlađe kategorije Crvene zvezde, sa Partizanom je osvojio titulu prvaka Srbije, a nosio je i dres Rada, Metalca, Platanijasa...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track