KAKVU MAKINU IMA RONALDO, KOŠTA "SAMO" 8.000.000 EVRA: Portugalac provozao auto ulicama Madrida, pa ga ZAUSTAVILI
Foto: AP/Amr Nabil, Dane Andrew TEN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

zverka

KAKVU MAKINU IMA RONALDO, KOŠTA "SAMO" 8.000.000 EVRA: Portugalac provozao auto ulicama Madrida, pa ga ZAUSTAVILI

Fudbal -

Kristijano Ronaldo iskoristio je okupljanje reprezentacije Portugala i kvalifikacione mečeve za EP, da poseti prijatelje u Madridu.

Kristijano Ronaldo, Al Nasr
foto: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

Slavni fudbaler koji igra za arabijski klub Al Nasr boravio je u prestonici Španije. Primećen je na ulicama Madrida kako vozi skupoceni "Bugati Centodieci".

Poznato je da Kristijano Ronaldo ima pravu "ergelu" moćnih i luksuznih automobila. Bugati izgledao neverovatno, a i cena je takva jer košta 8.000.000 evra.

Kristijano Ronaldo nije mogao da prođe neprimećeno, pa je njegov automobil vrlo brzo bio okružen obožavaocima. Slavni Portugalac morao je pre ulaska u vozilo da se fotografiše sa svojim fanovima.

Kristijano Ronaldo poznat je po ljubavi prema automobilima. U svojoj garaži ima razna sportska kola. Legendarni fudbaler poklonio je sebi Bugatija nakon što je Juventus po 36. put osvojio titulu prvaka Serije A.

Bugatti Centodieci, Bugati
foto: Dane Andrew TEN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Bugatti Centodieci" napravljen je u svega deset primeraka. Ima 8,0 litarski motor sa četiri turbo punjača V16 koji je prerađen da generiše 1600 KS. To ga čini najmoćnijim automobilom na planeti, pa ga neki nazivaju i hiperautomobil.

Moćni automobil ubrzava od 0-100 km/h za samo 2,4 sekunde, od 0 do 200 km/h za 6,1 sekundu i potrebno mu je samo 13,1 sekundi da dostigne 300 km/h. Brzina mu je ograničena na 380 km/h.

Kristijano Ronaldo
foto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

Ronaldo ima veliki broj automobila kao što su "Bugatti Veiron", "Bugatti Chiron", "Lamborghini Aventador", "Mclaren MP4 12-c". Poseduje i luksuznu jahtu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track