ZVEZDA BLISTA, BAHAR SE NE UZBUĐUJE! Izraelac čvrsto na zemlji: Treba da budemo bolji, uvek želim to! Kazaću to mom šefu Terziću!
Foto: Kurir

bez euforije

ZVEZDA BLISTA, BAHAR SE NE UZBUĐUJE! Izraelac čvrsto na zemlji: Treba da budemo bolji, uvek želim to! Kazaću to mom šefu Terziću!

Fudbal -

Barak Bahar trener Crvene zvezde posle neverovatnog meča sa Fiorentinom i pobede rezultatom 5:0 bio je čvrsto na zemlji.

"Očekivali smo da igramo dobro, i da napredujemo, ali ne smemo da zaboravimo da je ovo prijateljski meč. Tek je početak sezone, ali imamo sjajan momentum", rekao je Bahar posle susreta i dodao:

"Srećan sam zbog rezultata i kako smo izgledali naterenu. To je ono što želim, drago mi je i zbog navijača. Ovo je tek početak, prave utakmice tek slede".

Zvezda - Fjorentina, Fjorentina, Crvena Zvezda, Barak Bahar
foto: Stefan Stojanović MONDO

.

Zvezdina publika odavno nije videla ovako dobro izdanje ekipe

- Želimo da izgledamo ovako. Iza nas je šest kontrolnih utakmica, udaovoljan sam što smo iz meča u meč sve bolji. Delila se minutaža, niko nije igrao 90 minuta. To ćemo videti od nedelje, kada počne prvenstvo.

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Zvezda je miks mladih i iskusnih igrača.

- Mladi igrači moraju da uče od iskusnijih kolega. Moj posao je da mladi napreduju. Volim da kombinujem mlade i starije, moj posao je da napravim startnih 11.

Pojačanja, da li su potrebna ovakvoj Crvenoj zvezdi.

- Treba da budemo bolji, uvek želim to. To oko pojačanja, kazaću mom šefu Terziću. Neću o tome da pričam ovde.

Penal, tražio je promenu izvođača.

- Mislim da je Bukari zaslužio da postigne gol, zato sam smatrao da je potrebno da baš on šutira penal. Mnogo je dao sebe, trudio se, trčao, hteo sam da ga nagradim.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Može li ovaj tim Zvezde bolje, da se intenzitet igre još poboljša?

- Ovo je tek početak, moramo da budemo moćniji. Želim da se ekipa unapredi, to smatram i posle ove pobede. Cilj je da podignemo intenzitet.

Euforija je među navijačima Crvene zvezde... Napravili su fotomontažu Bahara sa peharom Lige šampiona.

- Video sam fotografije na društvenim mrežama. (smeh) Ništa što se događa nije problem, očekivanja navijača su do neba. Mi smo koncentrisani na domaći šampionat koji uskoro počinje.

Šest gol, možda neki omaž Đokoviću, jer Bahar voli tenis, a on se igra na šest dobijenih gemova.

- Možda na sledećoj utakmici. Hteli smo šest golova, ali smo stali na pet.

Zvezda - Fjorentina, Fjorentina, Crvena Zvezda, Barak Bahar
foto: Stefan Stojanović MONDO

Ko je bio igrač utakmice?

- Teško je izabrati, mnogo njih je igralo dobro. Nisam od onih koji izdvajaju igrače iz grupe.

Kurir je pitao Bahara kako je doživeo atmosferu na stadionu. Navijanje i činjenicu da je posle meča otišao ispod severne tribine.

- Tek je početak. Uzbuđen sam bio kada sam izašao na teren, osetio sam podršku publike. Jedva čekam utakmice kada će Marakana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Verujem da će na stadion dolaziti sve više i više ljudi.

O utakmici protiv Fjorentine.

- Igrali smo protiv dobrog tima, znali smo to. Fjorentina je igrala finale Lige konferencije. Očekujem da isto igramo i protiv kvalitetnijih ekipa iz Lige šampiona. Ali, sada je fokus na domaćem prvenstvu. Ne mogu da poredim svoj tim sa nekim drugim. Tu sam da vidim šta je dobro, a šta treba da popravimo. Svaka utakmica je priča za sebe - rekao je Barak Bahar.

Crvena zvezda sezonu počinje predstojećeg vikenda utakmicom protiv Vojvodine na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track