SELEKTOR DANSKE ŠOKIRAO IZJAVOM PRED MEČ SA SRBIJOM, SAMO RAZMIŠLJA O KALKULACIJAMA: "Ako bih sada morao da biram, bolje je..."
Foto: Profimedia

KALKULACIJE

SELEKTOR DANSKE ŠOKIRAO IZJAVOM PRED MEČ SA SRBIJOM, SAMO RAZMIŠLJA O KALKULACIJAMA: "Ako bih sada morao da biram, bolje je..."

Fudbal -

Fudbaleri Srbije će u trećem, poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva igrati protiv Danske.

Pred ovaj susret novinarima se obratio selektor Danske, Kasper Hjulmand koji je rekao da bi voleo da njegov tim grupnu fazu okonča na trećem mestu.

- Ako bih sada morao da biram, bolje je treće mesto. Dobijemo dodatno vreme za odmor i izbegnemo Nemačku. Zaista bih voleo da se suočimo sa njima u Dortmundu, bilo bi zabavno, ali treće mesto nije 'lud' scenario. I dalje nailazite na odličan kvalitet, ali se duže oporavljate. Voleli bismo da dobijemo Srbiju i budemo drugi, ali ako završimo kao treći nije nam ništa gore s obzirom na to da možemo da se plasiramo u osminu finala.

Iskusni stručnjak ne krije da razmišlja o kalkulacijama.

- Mislim da bi nam remi uradio posao, ali ne želimo da igramo na to. Moramo da izađemo i dobijemo utakmicu. Verujem da će Engleska pobediti Sloveniju i da će tri boda biti dovoljna da osvojimo drugu poziciju. Ali isto tako mislim da sa tri poena i neutralnom gol-razlikom možemo da odemo dalje kao treći.

Kurir sport

Bonus video:

00:29

Četiri sata pred otvranje EURO navijači ispred Alijanc Arene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track