ANDRIJA ŽIVKOVIĆ U BEOGRADU: Plakao sam celu noć, nisam ovo zaslužio!
Foto: Marina Lopičić

Kažnjeni fudbaler Partizana

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ U BEOGRADU: Plakao sam celu noć, nisam ovo zaslužio!

Fudbal -
Fudbalera Partizana nije sačekao niko iz kluba, već nekoliko starijih ljudi, koji su ga odvezli s aerodroma. Treniraće u sportskom centru u Zemunu

Dan nakon što su čelnici Partizana odlučili da Andriju Živkovića odstrane iz ekipe zbog odbijanja da produži ugovor, reprezentativac Srbije vratio se u Beograd s priprema na Kipru i nastaviće da trenira u klupskom sportskom centru u Zemunu.

Mnogo reportera, a nikog iz Partizana...   Andrija Živković na parkingu aerodrome
Mnogo reportera, a nikog iz Partizana... Andrija Živković na parkingu aerodrome

Fudbaler koji je letos, nakon osvajanja svetske titule, zajedno sa saigračima iz omladinske selekcije Srbije - pred brojnim novinarima i na istom mestu - dočekan kao heroj, sad je morao da se obrati javnosti u drugačijem raspoloženju. Suznih očiju, vidno potresen, popularni Žile je priznao da mu sve ovo teško pada, ali i najavio da mu ova situacija neće uništiti karijeru, koja je praktično tek na početku.- Nemam ništa novo da kažem, glava je vruća. Nisam pametan i mislim da ovo nisam zaslužio. Ali još šest meseci sam fudbaler Partizana i poštovaću sve što klub kaže - rekao je okupljenim novinarima Živković, a na pitanje da li je od saigrača i stručnog štaba trpeo bilo kakav pritisak, kratko je odgovorio.- Ne mogu to da komentarišem. Nisam.

Zar je ovako moralo da se završi... Živković ostavio drugove na Kipru
Zar je ovako moralo da se završi... Živković ostavio drugove na Kipru

Prema informacijama s Kipra, Živkovića je na avion za Atinu, gde je hvatao vezu za glavni grad Srbije, ispratio samo Saša Lukić, ali mladi fudbaler kaže da se i sa ostalim prvotimcima pozdravio kako dolikuje.- Saigračima je bilo teško, pozdravili smo se noć ranije, a Saša je kao cimer ustao ranije i ispratio me. Plakao sam celu noć, nisam mogao da spavam - poručio je Živković.Inače, mladog fudbalera na aerodromu nije sačekao niko iz Partizana, čak tu nisu bili ni otac Jovica niti menadžer Predrag Ðorđević, već ga je dočekala grupa od pet-šest starijih ljudi, koji su ga smestili u automobil i odvezli kući.

Verovali ili neDELIJE PODRŽALE ŽIVKOVIĆADosadašnjem igraču Partizana Andriju Živkoviću, verovali ili ne, stigla je podrška od navijača Crvene zvezde. Naime, Delije su na društvenim mrežama pisale da je ovaj momak zaslužio bolji tretman od kluba i da ne mogu da veruju da su se tako lako odrekli usluga talentovanog igrača.- Šteta za ovog momka, šta je sve učinio za Srbiju i Partizan, a Grobari ga pljuju. Brate, imaš podršku od nas - pišu Delije na Tviteru.

Prodat KamerunacABUBAKAR U KINI ZA 1,2 MILIONA €Nakon definitivne odluke Andrije Živkovića da ne potpiše novi ugovor s crno-belima, čelnici Partizana najavili su da će morati da prodaju nekog od standardnih prvotimaca kako bi Piniju Zahaviju uspeli da plate 2,5 miliona evra. Upravo zbog toga, klub je juče odlučio da prihvati ponudu kineskog Čangčuen Jataja, vrednu 1,2 miliona evra, i Kamerunac će karijeru nastaviti u ekipi koju s klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track