BUDUĆNOST BI DA POBEDI ZVEZDU: Podgoričani beže od crveno-belih, Zuros ne razume Džikića
Foto: ABA Liga

BUDUĆNOST BI DA POBEDI ZVEZDU: Podgoričani beže od crveno-belih, Zuros ne razume Džikića

Košarka -

Utakmica između Crvene zvezde i podgoričke Budućnosti označiće kraj ligaškog dela takmičenja, ovosezonske regionalne košarkaške ABA lige. Upravo taj meč odrediće poredak prve četiri ekipe koje će se nadmetati u plej-ofu za pobednički prsten, i plasman u Evroligu.

Crvena zvezda je sigurno prva, Cedevita druga, a ko će na treće mesto, Partizan ili Budućnost, rešiće se u hali Aleksandar Nikolić. Podgorićani moraju da pobede, ukoliko ne žele da i naredni meč odigraju na istom mestu, protiv istog protivnika.

- Zvezda je jedan od najboljih timova Evrope, i siguran sam da će biti u prvih pet u Evroligi, kaže trener Budućnosti Ilijas Zuros.Koliko težak posao očekuje njegovu ekipu, grčkom stručnjaku je jasno, ali ne predaje se unapred.- Trudićemo se da damo sve od sebe, kao i u svakom drugom susretu. Pamtimo ubedljiv poraz od crveno -belih u Podgorici, kada su nas u Morači deklasirali sa 22 poena razlike.Na pitanje da prokomentariše izjavu trenera Partizana, Aleksandra Džikića, posle poraza u Laktašima od Igokee da bi ''voleo da neko dođe i kaže kako bi hteo da igra protiv Partizana'', čime je indirektno poručio da očekuje pobedu Zvezde nad Podgoričanima, Zuros nije želeo da odgovori.- Ne znam šta je hteo time da kaže, bio je kratak trener crnogorskog predstavnika.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Pet činjenica koje niste znali o treneru Zvezde!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track