GODINU DANA NISU PRIČALI, A SADA SU KUMOVI: Teo otkrio zašto je bio u žestokoj svađi sa Krstićem i kako je jedan poziv Novice rešio problem! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

KO BI REKAO

GODINU DANA NISU PRIČALI, A SADA SU KUMOVI: Teo otkrio zašto je bio u žestokoj svađi sa Krstićem i kako je jedan poziv Novice rešio problem! (VIDEO)

Košarka -

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić otkrio je zašto se 2009 godine tokom priprema za Evropsko prvenstvo u Poljskoj posvađao sa tadašnjim kapitenom Nenadom Krstićem i kako je godinu dana kasnije došlo do pomirenja.

Srbija je 2009. godine osvajanjem srebra na Evropskom prvenstvu u Poljskoj napravila neverovatan uspeh. Među najzaslužnijima za veliki uspeh bili su Nenad Krstić i Miloš Teodosić. Ovaj tandem bio je noćna mora za protivničke odbrane, a malo ljudi zna da su Teo i Krle tada bili u svađi, da nisu razgovarali.

Teodosić je gostujući u emisiji "Veče kod Ivana Ivanovića" otkrio zašto je došlo do sukoba i kako su se on i Krstić godinu dana kasnije na Svetskom prvenstvu u Istanbulu pomirili, a kasnije postali i kumovi.

"Izgledalo je malo bezveze. Bili smo dve nedelje na pripremama na planini, ljuti, nervozni i na jednom treningu smo se Krle i ja nešto zakačili i od tad smo prestali da pričamo", rekao je Miloš.

Na pitanje voditelja oko čega ste se zakačili, Teo je odgovorio:

"Ma jedna sitnica na treningu... Nemoj to, nemoj to, ma ajde da ti ja ovo... I eto tako... Nismo pričali celo to prvenstvo, gde smo igrali najbolje. Imali smo sjajnu saradnju, na tom prvenstvu smo najbolje igrali zajedno kao tandem", rekao je Teodosić.

Godinu dana kasnije došlo je do pomirenja.

"Naredne godine u Turskoj Duda nas je stavio u istu sobu. Sigurno je čuo da ne pričamo i namerno je to uradio. Treba da provedemo tri nedelje u sobi a ne pričamo... Prvih pet minuta, sedimo na krevetu i ćutimo. Posle pet minuta ja otvaram mini bar i pitam ga 'hoćeš vodu', a on kaže 'neću'. Nešto kasnije Novica me nazove da idemo u grad, ja se okrenem ka njemu i pitam 'hoćeš u grad' i on kaže 'da'. Tad smo se pomirili i kasnije postali kumovi", rekao je Teo.

Na 36:50 možete pogledati deo u kom Teo priča o ovom sukobu.

NE PROPUSTITE ŠANSU DA SE NAĐETE NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Kurir sport, foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Dva standardna prvotimca odlaze iz Zvezde. Evo ko dolazi umesto njih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track