TATA ULETEO NA TEREN, RASPRAVLJAO SE SA SUDIJAMA, DELIO SAVETE IGRAČIMA... Lebronov sin osvojio državno prvenstvo, a KRALJ DŽEJMS JE BIO U CENTRU PAŽNJE! (VIDEO)
Foto: Printskrin

ukrao šou nasledniku

TATA ULETEO NA TEREN, RASPRAVLJAO SE SA SUDIJAMA, DELIO SAVETE IGRAČIMA... Lebronov sin osvojio državno prvenstvo, a KRALJ DŽEJMS JE BIO U CENTRU PAŽNJE! (VIDEO)

Košarka -

Lebron "Broni" Džejms junior (13), sin najboljeg košarkaša sveta Lebrona Džejmsa, proteklog vikenda je osvojio nacionalni šampionat sa školom "North Coast" u Šarlotu, a tata je uživo pratio meč i na neki način ukrao šou sjajnom nasledniku.

Deci sportskih superzvezda je izuzetno teško, ako se bave istim sportom kao i roditelji, jer se od njih uvek očekuje više... Međutim, Broni Džejms se po svemu sudeći sjajno nosi sa pritiskom.

Broni je sa svojom školom osvojio nacionalni šampionat, što nije veliko iznenađenje s obzirom na to da je ekipa "Blue Chipsa" sastavljena od najtalentovanijih košarkaša te generacije u SAD. Oni su za svoje vršnjake veće zvezde od samog Lebrona.

Zanimljivo, kada je Lebron ušao u dvoranu u Šarlotu, u kojoj se igralo finale, sve je u momentu stalo. Svi su se raspametili, jer nemaš priliku da takvu veličinu vidiš svaki dan uživo. Međutim, nakon što je seo iza klupe "Blue Chipsa", histerija je prestala, utakmica je počela i fokus se prebacio na teren.

Luda atmosfera se prenela i na popularnog Kralja. U jednom momentu je uleteo na teren kako bi se objasnio sa sudijama, smirivao je igrače, delio im savete... kao da je trener...

"North Coast" je pobedio posle produžetka 75:71 i osvojio titulu. A Bronija sad čeka srednjoškolska košarka i jednog dana možda NBA. Lebron je više puta rekao da mu je najveća želja da jednog dana sa sinom zaigra u NBA. To bi se moglo dogoditi već za četiri godine jer će NBA do 2022. verovatno ukinuti zabranu ulaska u ligu pravo iz srednje škole.

Mnogi Lebrona i Bronija vide u istom dresu...

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track