STRAHINJA JE NIKOLU MALTRETIRAO GAĐANJEM NOŽEVIMA OKO GLAVE?! Mediji prenose Jokićev  intervju sa početka NBA karijere posle hapšenja brata: To mu je bila kazna jer nije hteo da se popne na drvo (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

AMERIKANCI BRUJE

STRAHINJA JE NIKOLU MALTRETIRAO GAĐANJEM NOŽEVIMA OKO GLAVE?! Mediji prenose Jokićev intervju sa početka NBA karijere posle hapšenja brata: To mu je bila kazna jer nije hteo da se popne na drvo (VIDEO)

Košarka -

Posle hapšenja starijeg brata Nikole Jokiće, Strahinje (37) koji se sumnjiči da je davio ženu koja je sa terase dozivala pomoć, veliki broj medija posvetio je pažnju ovom slučaju.

Jokićeva braća su bila interesantna američkim medijima, a neki novinari su uradili i intervjue s njima. Jokići su u to vreme rado isticali da se trude da što više vremena provedu zajedno, a prisetili su se i anegdota iz detinjstva.

Jokić je svojevremeno priznao da mu podrška porodice i braće, kao i neka svađa sa njima pomaže da postane bolji igrač.

foto: Starsport©

- Zato postoji porodica. Braća su uvek tu da me pohvale kada sam dobar i da me kritikuju za pogrešne poteze. Svađa je ponekad dobra. Pomaže mi da postanem bolji igrač, da postanem bolji čovek. A to je sve što želim - iskren je bio tada 21-godišnji Nikola Jokić, a prenosi Telegraf.

Strahinja Jokić je i prema mlađem bratu Nikoli imao posebne metode maltretiranja. Naime, kako je je Nemanja Jokić opisao, Strahinja je u jednom momentu maltretirao Jokića tako što mu je bacao noževe oko glave. To mu je bila kazna jer nije hteo da se popne na drvo tokom piknika.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track