SVADBE ĆE IPAK BITI: Trebalo je prošlog leta, a evo kada će se venčati srpski košarkaš i atraktivna manekenka
Foto: Pritnscreen/Instagram

veselo

SVADBE ĆE IPAK BITI: Trebalo je prošlog leta, a evo kada će se venčati srpski košarkaš i atraktivna manekenka

Košarka -

Košarkaš Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović trebalo je da se venčaju prošle godine, ali su veselje pomerili kako zbog obaveza igrača Armanija ne bi žurili.

- Nemanja i Mina su odložili svadbu, a sve sa ciljem da ona bude organizovana kako dolikuje. Oboje žele da njihovo venčanje bude za pamćenje i da prijatelji iz sveta dođu u Beograd, pa će tako slavlje biti upriličeno u julu, a buduća mlada već sada razgleda raskošnu venčanicu. Kako je Mina manekenka, ona želi da se nekoliko puta presvuče, a razgledanje kataloga trenutno je njena najveća zanimacija - kaže izvor blizak paru.

Prema rečima našeg izvora upućenog u život sportiste i manekenke, njima papir ništa ne znači, ali su želeli da se venčaju kako bi na jednom mestu okupili drage ljude.

Difficult roads often lead to beautiful destinations.??

A post shared by Mina Milutinovic (@minamilutinovic) on

- Mina i Nemanja funkcionišu već kao da su u braku. Potpisivanje papira će za njih biti formalnost. Ljubav je čvrsto bazirana na poverenju i poštovanju. Mina je bila uz Nemanju kada je bio povređen. Oni se ponašaju kao da su na početku veze. Jedno drugom često znaju da prirede romantična iznenađenja, putovanja, a Nemanja svoju dragu čuva kao princezu. Svi su iz Nemanjine porodice Minu već prihvatili kao snajku i tako je zovu - dodaje izvor.

Inače, o veridbi Mine i Nemanje brujali su svi mediji u regionu jer se dogodila na plaži na Maldivima.

us

A post shared by Mina Milutinovic (@minamilutinovic) on

– U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, imala sam mnogo obaveza na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na četiri dana samo da bismo bili zajedno. Naši najbliži prijatelji mogli su od prvog dana da vide koliko se razumemo i koliko smo ozbiljni u tome da istrajemo. U početku sam se ja više prilagođavala jer je Nemanjin posao takav kakav jeste, on je igrao u Americi i jedini način da se viđamo bio je da ja odem kod njega, a da usput organizujem obaveze na fakultetu i posao. Ali ništa nije teško kad nekog volite i kada znate da je to ono pravo, rekla je svojevremeno Mina.

Nemanja je ranije priznao da veliku podršku dobija od Mine i da mu to mnogo znači.

- Na terenu sam najbolji kada je van njega sve na svom mestu. Mina mi zaista puno pomaže, uvek je tu za mene, trudi se da mi olakša. Njena podrška mi je dragocena. Divim joj se, jer život sa profesionalnim sportistom nije lak - rekao je on.

vita mia

A post shared by Mina Milutinovic (@minamilutinovic) on

Kurir sport / Pulsonline.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track