TRENER IGOKEE DRAGAN BAJIĆ O ABA LIGI: Treba na osnovu plasmana proglasiti pobednika
Foto: Starsport©

Predlog za završetak sezone

TRENER IGOKEE DRAGAN BAJIĆ O ABA LIGI: Treba na osnovu plasmana proglasiti pobednika

Košarka -

Košarkaše Igokee vest o suspenziji ABA lige zatekla je u Ljubljani. Krenuli su na put ka Kopru gde su trebali da igraju protiv Primorske.

Odluka ih nije previše iznenadila, a kako niko sa sigurnošću ne može da kaže da li će se i kada takmičenje nastaviti, trener Igokee Dragan Bajić kaže:

"Problem je što se ne zna koliko će ovo da traje i gledajući na svu situaciju kako neke zemlje donose odluke o prekidima prvenstava i donošenju odluka o šampionu na osnovu tabele, ja očekujem da se to desiti i u ABA ligi i u Ligi BiH. Moja pretpostavka je da svaka liga ima pravilnik za ovakve nepredviđene situacije. U ABA ligi je kristalno jasno sve pred poslednje kolo osim možda tog četvrtog mesta ili baraža za opstanak. Opet kažem verovatno postoji pravilnik. Vidim Ukrajina i Litvanija su prekinuli prvenstvo. To mislim i za Ligu BiH. Mi dve pobede bežimo prvom pratiocu i tu je dosta čista situacija. Ne zato što smo mi prvi, ali smatram da u ovoj situaciji ne znajući kad će biti nastavak da bi to bilo najbolje. Moje mišljenje je da lige treba prekinuti i na osnovu trenutnog plasmana proglasiti pobednike", rekao je Bajić a prenose BiH mediji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track