TO IMA SAMO U SRBIJI: Somborci poklonili mural Nikoli Jokiću na zgradi od tri sprata!
Foto: Printscreen

svaka čast

TO IMA SAMO U SRBIJI: Somborci poklonili mural Nikoli Jokiću na zgradi od tri sprata!

Košarka -

Srpski košarkaš i jedan od najboljih igrača u NBA ligi oduševljen pažnjom sugrađana iz svog rodnog grada

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige Nikola Jokić podelio je svojim fanovima fotografiju na koju je mnogo ponosan. Popularni Džoker, pred start NBA lige 31. jula, vredno trenira sa Denverom u Orlandu, a u vreme pauze zabavlja se sa svojim obožavaocima širom sveta.

Ogroman mural na kojem je Nikola Jokić, osvanuo je na jednoj trospratnoj zgradi u Somboru, rodnom gradu srpskog košarkaša i člana Denver Nagetsa.

Visoki košarkaš s ponosom je objavio fotografiju na svom intagram profilu: - Džokerov mural u Somboru! Srbija!

Njegovi fanovi s odu{evljenjem su komentarisali fotku i poželeli mu dobre partije u nastavku NBA sezone. Na poslednjoj pripremnoj utakmici Nikola Jokić igrao je sa svojih 213 centimetara plejmejkera u pobedi protiv Vašingtona (89:82). Trener Majkl Meloun mu je poverio ulogu organizatora igre, a Jokić nije razočarao.

Srbin se u novoj ulozi nije loše snašao i meč je završio sa 16 poena, po sedam skokova i asistencija, ali i osam izgubljenih lopti. Denver započinje sezonu sledeće nedelje utakmicom protiv Majamija. Nagetsi trenutno zauzimaju treće mesto u Zapadnoj konferenciji sa skorom 43 pobede i 22 poraza.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track