"DŽORDAN JE BIO UŽASAN IGRAČ, BILO JE GROZNO IGRATI SA NJIM" Rodman žestoko opleo po najboljem svih vremena! ŠOKANTNA IZJAVA!
Foto: VINCENT LAFORET / AFP / Profimedia

šok

"DŽORDAN JE BIO UŽASAN IGRAČ, BILO JE GROZNO IGRATI SA NJIM" Rodman žestoko opleo po najboljem svih vremena! ŠOKANTNA IZJAVA!

Košarka -

Legendarni NBA košarkaš Denis Rodman izazvao je burne reakcije javnosti svojom šokantnom izjavom o najboljem igraču svih vremena - Majklu Džordanu.

Šampion NBA lige sa Detroit Pistonsima (1989, 1990. godine) i Čikago Bulsima (1996, 1997, 1998. godine) tvrdi da je pre njegovog dolaska u Čikago Majkl Džordan bio užasan igrač.

"Video sam Majkl Džordana kako igra sa Bulsima pre nego što sam došao u tim. Svi ste ga videli. Bio je užasan igrač, bilo je grozno igrati sa njim. Stalno je igrao jedan na jedan i loše šutirao. Posle smo postali ekipa, počeli smo da pobeđujemo i svi su zaboravili ko je on", izjavio je Rodman u razgovoru za "Vlad TV".

On smatra da Džordan nikada ne bi postigao to što jeste da nije imao Skoti Pipena u ekipi.

"Rekao sam to i ranije, hvala Bogu da je Džordan imao Pipena jer nije mogao sam. Majkl je imao 40 poena na svakom meču, a Skoti je popunjavao praznine. To ga je učinilo velikom zvezdom. Skoti je inovator kada su u pitanju krila. Današnja deca te visine rade isto što i on. Negova igra bila je besprekorna, bio je veoma dobar. Da je igrao u ovo vreme imao bi tripl-dabl u proseku", tvrdi Rodman.

Kurir sport/Index

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track