Džajić: Uzeće Zvezda titulu u basketu

Džajić: Uzeće Zvezda titulu u basketu

Košarka -
Košarkaši su među najpopularnijim sportistima u našoj porodici, ponosan sam na sve što su uradili

Legenda uz košarkaše!Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić u intervjuu za Kurir priželjkuje da košarkaška sekcija ove sezone osvoji titulu.♦ Koliko imate vremena da pratite Zvezdu u košarci?- Drago mi je što u poslednje vreme zaista liče na tim, pobeđuju, a još više me raduje što se publika u velikom broju vratila u Pionir. Kao član Zvezdine porodice, košarkaši su među najpopularnijim u našem sportskom društvu i ponosan sam na sve što su do sada uradili. Klub je organizovan na visokom nivou i ponovo je u vrhu u svakom segmentu. Čemu se nadate kad je reč o njihovim dometima u tekućoj sezoni?- Mogu da budem zadovoljan time kako je selektiran tim. Želim da ove godine postanu prvaci i da u narednim sezonama igraju na ovako visokom nivou. Kad vas možemo očekivati da se pojavite u Pioniru, s obzirom na to da bi navijači želeli da vas vide tamo?- Ako budem od neke pomoći, ja ću doći. Ja sam najmanji problem, bitno je da oni pobeđuju i da navijači budu zadovoljni.

Igraju za raju i za Džaju
Igraju za raju i za Džaju

Stojadinović sjajno radiDragan Džajić smatra da je sportski direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zoran Stojadinović sjajno obavio posao oko pronalaženja pojačanja, ali da će konačnu reč o novajlijama dati Upravni odbor kluba.- Čekamo povratak Stojadinovića i njegov izveštaj o igračima na UO. Napravio je odličan izbor, što smo i očekivali. Ipak, o igračima ćemo odlučiti posle izveštaja našeg direktora, a ne posle napisa u novinama. Tako rade ozbiljni klubovi, a Zvezda to svakako jeste - rekao je Džajić.

Traore: Grobari najbolji♦ Prvi čovek kluba Nebojša Čović potvrdio je da Ali Traore dolazi u Zvezdu 2. januara, kada će obaviti lekarske preglede, ali ostaje pitanje kako će ga navijači prihvatiti, jer je Francuz 12. oktobra na Tviteru napisao: „Grobari, najbolji navijači na svetu“.On je to napisao u prepisci s svojim zemljakom, trenutno košarkašem Partizana Leom Vestermanom i nekadašnjim saigračem iz Lokomotive, koji je takođe nastupao za crno-bele, Aleksom Marićem.

Telekom generalni sponzorKošarkaški klub Crvena zvezda i kompanija Telekom Srbija potpisali su juče jednogodišnji sponzorski ugovor na osnovu kojeg će crveno-beli od 1. januara zvanično nositi ime Crvena zvezda Telekom.Predsednik crveno-belih Nebojša Čović je naglasio da je Telekom bio prisutan u klubu i prethodnih godina, ali da se tek sada došlo do željenog nivoa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track