Maljković: Bez titule sezona ne bi bila uspešna
Foto: Www.kosarka24.rs

Maljković: Bez titule sezona ne bi bila uspešna

Košarka -
Izabranice Marine Maljković ove sezone su veoma dominantne, bez poraza su osvojile titulu u MŽRK ligi i trofej u Kupu Milana Cige Vasojevića, a nadaju se da će niz nastaviti i u domaćem prvenstvu.

BEOGRAD - Košarkašice Partizana u nedelju protiv Šapca započinju odbranu titule šampionki Srbije. Prvi meč igra se u nedelju od 18 časova u novobeogradskoj Hali sportova, dok je drugi susret na programu u sredu od 19 časova u Šapcu.

Trener Marina Maljković pred početak plej-ofa ističe da se jasno zna koji je cilj ’crno-belih’, upravo zbog rezultata u dosadašnjem delu sezone.

"Naš pohod ka tituli je u direktnoj relaciji sa sposobnošću mojih igračica da zaborave prethodna dva osvojena trofeja. Možda grešim, ali ako ne osvojimo titulu, smatraću sezonu neuspešnom", jasna je Maljkovićeva.Jedna od najkonstantnijih igračica Partizana ove sezone Bruk Kvinan slaže se u potpunosti sa Maljkovićevom.

"Bilo je veoma bitno za mene, saigračice i trenera da osvojimo Kup i regionalnu ligu. Bilo mi je drago što sam mogla da učestvujem u uspehu tima. Sada se fokusiramo na prvenstvo Srbije i u ovom trenutku jedino što želimo je da sezonu završimo titulom", rekla je Kvinanova.

Pred početak plej-ofa, Maljkovićeva i kapiten ’crno-belih’ Milica Dabović učestvovale su u humanoj akciji udruženja „Šumska vila“ i zasadile su mlade sadnice pored igrališta na Čukaričkoj padini za šestogodišnju Anu. Novih deset sadnica jasena zasađeno je radi obnavljanja polomljenih stabala posađenih prošle godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track