PIKSI NEMA ČEGA DA SE STIDI, OVO NIJE NEUSPEH! Petar Puača obrazložio probleme, IMA EKSKLUZIVNU INFORMACIJU KOJA SVE GOVORI!
Foto: Dado Đilas, Kurir Televizija

KURIR TV

PIKSI NEMA ČEGA DA SE STIDI, OVO NIJE NEUSPEH! Petar Puača obrazložio probleme, IMA EKSKLUZIVNU INFORMACIJU KOJA SVE GOVORI!

Mundijal 2022 -

Fudbaleri Srbije su se vratili iz Katara, a Piksi će danas održati konferenciju za medije.

Naša reprezentacija se nije obrukala, ali je imala neke propuste koji bi mogli da se usavrše za ubuduće.

Stručnjaci govore da su neki od njih problem sa strukom, odnosno kondicionim trenerom, kao i sistem sa 3 odbrambena igrača, sa obzirom na to da igrači nemaju predispozicije za tako nešto.

Petar Pauča
foto: Kurir televizija

Gosti jutarnjeg programa "Redakcija" bili su Milan Rašević, novinar Kurira i Petar Puača, bivši fudbaler i fudbalski trener.

Bivši fudbaler je komentarisao Piksija, kao i sistem sa 3 igrača pozadi.

- Piksi je najveće ime srpskog fudbala, možda i jugoslovenskog svih vremena. To je jedan od najboljih igrača, vođa i lidera. Gde god je bio kao trener napravio je velike uspehe, isto tako i sa reprezentacijom. Piksi nema čega da se stidi, doćiće u Srbiju i obelodaniće sve na konferenciji. Ovo nije neuspeh, kući su otišli i Danska, Urugvaj, Nemačka. Formacija sa 3 igrača pozadi mora da se vežba, to su Italijani igrali pre 10 godina i to je tzv. kanap, tako se vežba kretanje ta 3 igrača. Kada su snimali iz drona kretanje italijanskih igrača, to je bilo izvanredno, nije bilo nikakvog prostora za protivnike - rekao je Pauča.

Nakon toga, osvrnuo se na eskluzivnu informaciju koju je dobio o našoj reprezentaciji.

- Imam ekskluzivnu informaciju od mog prijatelja, a to je da smo mi najsporije trčali na Mundijalu u Kataru. Ne odnosi se to da pređene kilometre, već smo najsporiji, svi su dinamičniji u poređenju sa nama. Odbrana nam je izuzetno spora, a u sistemu sa 3 pozadi, oni moraju da budu brzi - otkrio je Pauča.

00:38

PIKSI NEMA ČEGA DA SE STIDI, OVO NIJE NEUSPEH! Petar Pauča obrazložio probleme, IMA EKSKLUZIVNU INFORMACIJU KOJA SVE GOVORI!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track