NOVINARKA MESIJU NATERALA SUZE NA OČI: Leo je čekao da mu postavi pitanje, a ona je ODRŽALA GOVOR koji ga je duboko dirnuo! VIDEO
Foto: Pritnscreen

KATAR 2022

NOVINARKA MESIJU NATERALA SUZE NA OČI: Leo je čekao da mu postavi pitanje, a ona je ODRŽALA GOVOR koji ga je duboko dirnuo! VIDEO

Mundijal 2022 -

Fudbalska reprezentacija Argentine prvi je finalista Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je pobedila selekciju Hrvatske sa 3:0. Pobedu Argentini na stadionu Lusail i plasman u šesto finale svetskih prvenstva doneli su Lionel Mesi pogotkom sa penala u 34. minutu i Hulijan Alvares golovima u 39. i 69. minutu.

Posle meča usledila je erupcija radosti na tribinama, a prva zvezda "gaučosa" nije krio koliko je srećan što ga samo jedan korak deli od toliko željene titule.

Argentina
foto: Profimedia

Stao je popularni Leo ispred kamera argentinske televizije, ali je umesto pitanja usledio govor novinarke koja mu je naterala suze na oči.

"Ono što sada želim nije da ti postavim pitanje, već hoću da ti kažem par reči: sledi nam finale Svetskog prvenstva i želja svih je da ga osvojimo. Ali uprkos sjajnim rezultatima postoji bezbroj razloga zbog kojih svaki Argentinac treba da bude ponosan. To ti iskreno kažem. Nema deteta koje ti se ne divi... ulepšao si živote svima. I to je za nas mnogo veće nego bilo koji trofej. To ne može da ti oduzme niko - zahvalnost naroda za trenutke tako velike sreće koju si doneo. Hvala ti kapitenu", rekla je novinarka dok su Mesiju oči zasuzile.

Argentina će u finalu u nedelju od 16.00 igrati protiv pobednika sutrašnje polufinalne utakmice izmedju Francuske i Maroka.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track