(KURIR TV) DA SVIMA BUDE KAO KOD KUĆE: Organizator SP u Budimpešti vaterpolistima Grčke puštao sirtaki, a Srbima - Milicu Todorović i MC Yanka
Foto: VSS/UNIQA

DOMAĆIN JE GOSTOPRIMLJIV

(KURIR TV) DA SVIMA BUDE KAO KOD KUĆE: Organizator SP u Budimpešti vaterpolistima Grčke puštao sirtaki, a Srbima - Milicu Todorović i MC Yanka

Ostali sportovi -

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u četvrtfinale SP u Budimpešti, a poslednju utakmicu u grupnoj fazi sa selekcijom Grčke obeležio je insteresantan muzički sadržaj domaćina.

Specijalno za Kurir iz Budimpešte - Gojko Filipović

Mađari su se potrudili da svakom učesniku Prvenstva bude kao kod kuće, pa su odlučili da vaterpoliste pred utakmicu razgale nekom numerom sa njihovog podneblja.

Tako pred svaki meč, dok se igrači zagrevaju u bazenu sa razglasa ide po jedna muzička numera iz njihove zemlje.

Grci su se juče zagrevali uz 'sirtaki', dok je domaćin za Srbiju izabrao hit "Ti moje zlato" koje izvode Milica Todorović i MC Yankoo.

Nema sumnje da organizator Svetskog prvenstva dobro razume reči pesme pa ih je i nazvao - zlatom!

Vaterpolo reprezentacija Srbije kao pobednik Grupe C obezbedila je direktan plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Budimpešti.

"Delfini" će se za polufinale boriti u utorak sa boljim iz plej-of duela između Brazila (drugoplasirani u Grupi A) i Australije (trećeplasirani u Grupi B). Ako izabranici Dejana Savića opravdaju očekivanja u četvrtfinalu, a biće favoriti s kim god da se sastanu, u polufinalu bi (verovatno) igrali sa Hrvatima ili Italijanima.

UNIQA zvanično osiguranje vaterpolo tima Srbije na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

kurir.rs / kurir sport

foto: VSS/UNIQA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track