VRATIO SE U RODNI KRAJ: Pojačanje RK Radničkog za osvajanje titule!
Foto: RK Radnički

TRANSFER

VRATIO SE U RODNI KRAJ: Pojačanje RK Radničkog za osvajanje titule!

Ostali sportovi -

Iskusan bek Miloš Prodanović (32) bivši igrač RK „Radnički“, „Crvene zveude“ i tuskih klubova „Batman“ i „Bursa“ vratio se u rodni grad kako bio pomogao matičnom klubu da u sezoni 2019/2020 osvoji Super B lige i uđe u najviši rang takmičenja.

„Miloš Prodanović je veliko osveženje i pojačanje i smatram da će svojim znanjem, iskustvom i autoritetom biti podstrek mladim igračima u ispunjenju zacrtanog cilja. Ujedno mislim da će biti jedna od glavnih poluga, ako se domognemo Super lige i biti značajan faktor u organizaciji igre. Lako smo se dogovorili, Proda je dete kragujevačkog rukometa i dogovor smo overili na obostrano zadovoljstvo - kaže Stavro Rašković, direktor RK „Radnički“. Sam Prodanović ističe „zadovoljstvo što se vraća u svoj grad, a još više što je celokupna situacija u klubu i u kragujevačkom rukometu daleko bolja nego kada je otišao“.

-„Radnički“ se bori za ulazak u Super ligu, klub je stabilan, imamo odličan tim, a činjenica koja me najviše raduje je što se ulaže u mlađe katagorije što godinama unazad nije rađeno. Smatram da je to presudan faktor ako želimo dobro rukometu u našem gradu. Zbog svega toga mislim da sam napravio odličan izbor povratkom u Kragujevac i da „Radnički“ zaslužuje da se nađe u Super ligi- poručio je Miloš Prodanović, koji je ugovor potpisao do juna 2021. godine.

D.A.

Foto: rk radnički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track