JUSEIN BOLT POSLE DVA MESECA OTKRIO KAKO MU SE ZOVE ĆERKA: Devojčica je dobila NEOBIČNO IME, a saznanje je ŠOKIRALO SVET
Foto: Profimedia

STVARNO ČUDNO

JUSEIN BOLT POSLE DVA MESECA OTKRIO KAKO MU SE ZOVE ĆERKA: Devojčica je dobila NEOBIČNO IME, a saznanje je ŠOKIRALO SVET

Ostali sportovi -

Najbrži sprinter današnjice Jusein Bolt pre dva meseca postao je otac jedne devojčice čije ime nije hteo da saopšti.

Svetski rekorder na 100 i 200 metara Jusein Bolt u maju mesecu postao je tata!

Najboljem atletičaru današnjice njegova izabranica Kejsi Benet rodila je ćerkicu, a tada ime nisu saopštili. Prema navodima stranih medija - trebalo im je vremena da smisle.

Povodom rođenja deteta srećni roditelji se nisu ni oglašavali, a da je beba došla na svet razotkrio je premijer Jamajke Endrju Holns koji je na društvenim mrežama uputio čestitku Juseinu i Kejsi.

Dva meseca po rođenju devojčice oglasio se srećni tata Jusein i na društvenim mrežama napisao:

"Hoću da čestitam mojoj devojci Kejsi rođendan i da joj kažem da sam srećan što provodim ovaj specijalan dan sa njom.

Ne postoji ništa što me čini srećnijim od njenog osmeha na licu. Sada smo započeli novi zajednički period sa našem ćerkom Olimpijom Lajtning Bolt. Radujem se budućnosti sa njom", napisao je Bolt.

foto: Pritnscreen/Instagram

Bolt je jedini sprinter u istoriji koji je na olimpijskim igrama triput zaredom osvajao zlatna odličja na 100 i 200 metara. Prvi put mu je to pošlo za rukom 2008. u Pekingu, a potom je isto ponovio 2012. u Londonu i 2016. u Rio de Žaneiru.

foto: Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track