Najnovije vesti

KAKO JE TITO ZAVOLEO I OSTAVIO ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE: Rodila mu dvoje dece, a onda spiskala MILIONE na drogu! TUGA

ISPOVEST

KAKO JE TITO ZAVOLEO I OSTAVIO ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE: Rodila mu dvoje dece, a onda spiskala MILIONE na drogu! TUGA

Ostali sportovi

Tito Ortiz bivši šampion UFC-a u poluteškoj kategoriji jednako poznat i po svojim ljubavnim avanturama van ringa izgleda se konačno malo smirio. 

Tito se "proslavio" dugom vezom   sa jednom od najpoznatijih zvezda filmova za odrasle Dženom Džejmison.

Ta se ljubav ipak završila raskidom, a par je zajedno bio još od 2006.

Ortiz je bio prisiljen da brani tu ljubav, insistirajući na tome da je njihov odnos normalan, bez varanja i da su se upoznali nakon što je "kraljica filmova za odrasle" napustila tu industriju.

Njihova veza krunisana je brakom i decom, dobili su blizance, pre turbulentnog razlaza 2013 s tim što je Ortiz dobio jedinstveno starateljstvo nad decom. .

"Bio sam zaljubljen u tu ženu. Veoma je pametna, veoma bistra, predivna - rekao je Ortiz o Dženi. Sve se promenila kada je njegova supruga počela da koristi drogu i tada je sve otišlo predaleko. Uzimala je oko 80 miligrama tri ili četiri puta dnevno, postala je zavisnica, a video sam sličnost sa onim što sam video kod svojih roditelja", rekao je Ortiz kasnije, a njegovi roditelji su bili zavisnici od heroina tokom sedamdesetih i osamdesetih.

Tito se prisetio detinjstva

"Živeli smu u motelima, prikolicama, u garažama drugih ljudi, bilo je to teško odrastanje. Družio sam se sa bandama u Santa Ani, Kaliforniji, pa i bio deo jedne od njih. Samo što sam provodio vreme sa njima, povezivali su me sa pogrešnim ljudima. Znam da nisam želeo da mi roditelji budu roditelji. Oni nisu bili hteli da budu odgovorni. Moj otac je bio zavistan od heroina, a i moja majka  ga je koristila" , prisetio se čuveni borac

I Ortiz je imao problema sa zavisnošću,  Bio je zavistan od "meta" (metamfetamin), pa je u jednom trenutku imao tek 80 kilograma i imao bubuljice po čitavom licu:

"Nisam mogao da prepoznam sebe, pretvarao sam se u rođene roditelje i to me je na smrt uplašilo!"

Na koledžu je počeo ponovo da se bavi rvanjem i vratio se u nekadašnju formu. U trenutku kada je supruga Džena počela da koristi drogu zabrinuo se za sebe, nju i dvoje dece:

"Gubila je sve. Spisakala osam miliona dolara u četiri godine. Rekao sam joj: Nećeš imati ni dolara jednog dana, a ona odgovorila: Briga me, nemoj da mi govoriš kako da trošim svoj novac! Naći ću svoj način."

Tada je Ortiz shvatio da nakon svega te veza nema nikakvu budućnost.

Terapeut ovog borca će godinama kasnije objasniti da smatra da je Ortiz  u vezi sa Dženom toliko dugo jer je u njoj video sopstvenu majku i da mu je to bila prilika da je spasi demona droge.

Na suđenju 2013. godine dobio je starateljstvo nad decom:

- Otišla je, ali je u isto vreme i bila žrtva same sebe. Pokušao sam da joj pomognem, ali nisam mogao. Znam istinu. Stvari koje su se dešavale meni i deci tada bi vas raspametile. Zahvalan sam što su bili jako mladi da nisu shvatali šta se dešava u njihovoj kući, šta će biti sa njima... Oni je se i ne sećaju.

Ortiz je nedavno dospeo u centar pažnje kad se javno nudio da bude protivnik Tajsonu u bjegovom povratničkom meču

Ipak Tajson je odabrao Roj Džonsa, a videćemo ubrzo da li će do ovog duela stvarno i doći.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...