PROGOVORIO NAPADAČ NA OLIVERU JEVTIĆ: Niko me nije platio da je oborim, LAŽNO ME OPTUŽUJETE! Žao mi je, nisam zaslužio linč
Foto: Oks.org.rs

OGLASIO SE

PROGOVORIO NAPADAČ NA OLIVERU JEVTIĆ: Niko me nije platio da je oborim, LAŽNO ME OPTUŽUJETE! Žao mi je, nisam zaslužio linč

Ostali sportovi -

Bojan Vačev, čovek koji je besomučno gurnuo i, na svu sreću lakše, povredio našu legendarnu atletičarku Oliveru Jevtić, ima svoju stranu priče o ružnim scenama sa trke u Sofiji.

U otvorenom pismu javnosti, Vačev se "posuo pepelom" i poručio da nije imao nameru da povredi našu šampionku niti bilo koga drugog.

foto: Printsrkin

- Želim da iskoristim svoje pravo i odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprelila da učestvuje u događaju - počeo je svoje pravdanje Vačev, iako se sa snimaka jasno da vidi da je i te kako namerno i planirano udario Jevtićevu.

Vačev je odogovorio i na priče da je dobio novac kako bi Oliveru izbacio iz trke i tako njenim konkurentima olakšao posao.

foto: Printskrin

- Sumnje javnosti da me je finansijski motivisala treća strana su apsolutno lažne i duboko su me pogodile. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja brojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama.

Vačev je na kraju ustrvdio da je sve samo stvar njegovog neiskustva.

- Žao mi je zbog nesrećne situacije i molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija Maraton Sofije ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere - poručio je napadač na Oliveru, a preneo sajt sportal.bg.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track