LUISA HAMILTONA PUKLE EMOCIJE: Imao sam šest godina, jeo nudle i sendvič sa slaninom! To su bili NAJBOLJI DANI u mom životu
Foto: EPA/YOAN VALAT

nostalgija

LUISA HAMILTONA PUKLE EMOCIJE: Imao sam šest godina, jeo nudle i sendvič sa slaninom! To su bili NAJBOLJI DANI u mom životu

Ostali sportovi -

Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton, šestostruki svetski šampion, ruši rekord za rekordom i reklo bi se proživljava najbolje dane u životu.

Ali, to izgleda nije slučaj. Nije poznato zbog čega tek Hamiltona su pukle emocije, uhvatila ga je neka nostalgija, odnsono tuga za prošlim vremenima. Pa je to rešio da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Uz fotografiju na kojoj kao dečačić drži dva pehara, Hamilton je istakao da je to vreme bilo nešto najlepše u njegovom životu.

- Imao sam šest godina i osvojio prva dva trofeja u životu. Manji je za drugo mesto u šampionatu automobila na daljinsko upravljanje, osvojen protiv odraslog čoveka. Veći je za najboljeg novog učesnika, opet protiv odraslog. Bio sam ubedljivo najmlađi. Svi su bili stariji bar 15 godina od mene. Bio sam toliko ponosan, to su najbolji dan mog života. Provodio sam vreme sa ocem, na zadnjem sedištu starog automobila jeli smo nudle i sendviče sa slaninom - napisao je Hamilton.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track