"PSUJU MI MAJKU, OCA, PRETE..." TRENER ZVEZDE OGORČEN: Razgovarao sam sa advokatom! Žao mi je što sam se vratio u srpsku odbojku!
Foto: OK Crvena zvezda

razočaran

"PSUJU MI MAJKU, OCA, PRETE..." TRENER ZVEZDE OGORČEN: Razgovarao sam sa advokatom! Žao mi je što sam se vratio u srpsku odbojku!

Ostali sportovi -

Trener odbojkaša Crvene zvezde, iskusni stručnjak Nikola Matijašević, nakon eliminacije svog tima u četvrtfinalu plej-ofa priznao je da mu je žao što se vratio u srpsku odbojku.

Partizan je posle preokreta savladao Crvenu zvezdu sa 2:1 u plej-of seriji i izborio plasman u polufinale prvenstva Srbije.

Nažalost, ova dramatična serija neće ostati upamćena po sjajnoj odbojci, već po žestokom verbalnom sukobu trenera dva tima - Bojana Janića i Nikole Matijaševića.

Podsetimo, na prvom meču trener Partizana je žestoko izvređao svog starijeg kolegu.

"Nemojte se ljutiti, ono što će me najviše podsećati na ovaj tromeč s Partizanom je ona utakmica koju smo dobili, gde sam doživeo nešto što nisam u životu. Da mi psuju majku, oca, da mi prete… Razgovarao sam sa advokatom. Nemojte se ljutiti, moram to da kažem. Nisam još preboleo to što se desilo. I sada mi je žao donekle što sam se vratio u srpsku odbojku i ovih pola godine", kaže Matijašević i dodaje:

"Video sam tu crnu, mračnu stranu. Da momci koji dolaze, koji imaju budućnost u trenerskoj karijeri i koji su treneri u nacionalnom timu, rade takve stvari, jer ne mogu da podnesu poraz. To je velika katastrofa, ne znam kako to može da se reši".

Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track