NOLE, PAZI LEĐA: Nemci hoće da ukradu Bekera
Foto: Rojters

TIM NAJBOLJEG TENISERA SVETA U "OPASNOSTI"

NOLE, PAZI LEĐA: Nemci hoće da ukradu Bekera

Tenis -
Teniski savez Nemačke raskinuo saradnju sa selektorom Dejvis kup reprezentacije Karstenom Arijensom zbog čega razmišljaju o njegovom zameniku

Teniska ikona Boris Beker mogao je poput slavnog zemljaka Lotara Mateusa da decenijama čeka na ozbiljan trenerski angažman u otadžbini, da rezultati Novaka Đokovića nisu uverili Nemce u njegovu stručnost. Posle otkaza selektoru Dejvis kup reprezentacije Karstenu Arijensu Nemački teniski savez ozbiljno razmišlja da nekadašnjem šampionu ukaže poverenje, ali se sada on nećka.- Ne mogu sada sebe zamisliti u poziciji selektora Dejvis kup tima - bio je Beker kratak u obrazloženju, ali je njegov saigrač iz najboljih dana nemačkog tenisa Karl Uve Šteb dopunio izjavu:- Boris je toliko zaokupljen karijerom Novaka Đokovića da ja ne vidim apsolutno nikakve šanse za njegovo dodatno angažovanje u Teniskom savezu Nemačke.

Potpredsednik TS Nemačke Dirk Hordof nije želeo da potvrdi medijske navode o dolasku Bekera na mesto Arijensa, već je poručio da će rezulltati pregovora sa kandidatima uskoro biti dostupni javnosti.(P. B. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track