GLEDAŠ LI ME, SALE: Evo šta je Nole još radio na Kopaoniku
Foto: Instagram

Otkrivamo

GLEDAŠ LI ME, SALE: Evo šta je Nole još radio na Kopaoniku

Tenis -

Igra na svim pozicijama... Najbolji srpski teniser zamenio teniski teren košarkaškim i s braćom pokazao da mu ni igra pod obručima nije strana.

Nema forhend, nema bekhend, nema volej... ima trči, driblaj, skoči, šutiraj...Najbolji srpski teniser, trenutno drugi reket planete Novak Đoković, deo pauze u profesionalnim obavezama proveo je na Kopaoniku. Sasvim logično, dobar deo odmora bio je na skijama, ali se oprobao i u drugim sportovima! Pa je tako stigao i do košarkaškog terena.

Da se dogovore čija je lopta... Novak i Đorđe
Da se dogovore čija je lopta... Novak i Đorđe

Zajedno s braćom Markom i Đorđem, Novak je pokazao da ume da se snađe i u igri pod koševima. Uz klasično prepucavanje i „ispaljivanje otrovnih strelica“ na adresu protivnika, s vremena na vreme viđeni su pravi košarkaški okršaji. Rezultat meča braći Đoković sigurno nije bio u drugom planu (posebno ukoliko se zna koliku glad za pobedom ima Novak), ali je nama potpuno nebitan. Zanimljivije je bilo videti da se Nole odlično snalazi na sportskom borilištu i kad nema reket u rukama.

Žestok basket... Novak, Marko i Đorđe Đoković nisu štedeli jedan drugog
Žestok basket... Novak, Marko i Đorđe Đoković nisu štedeli jedan drugog

Kako je borba pod obručima izgledala najbolje ćete zaključiti na osnovu fotografija, ali je po nekim potezima koji su viđeni tokom žestokih okršaja jasno da bi i selektor košarkaša Srbije mogao da pošalje nekog da snimi Novakove košarkaške sposobnosti.Gojko Filipović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NOVAK KAO SAV NORMALAN SVET: Đoković STRPLJIVO čekao u redu za žičaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track