Sportska Srbija nam čestitala rođendan

EKSKLUZIVNO! NOVAK ĐOKOVIĆ: Kuriru, pobedi!

Tenis -

Sportska redakcija Kurira ovih dana je zatrpana rođendanskim čestitkama, a 15 godina postojanja naših novina čestitao nam je i Novak Đoković!
I dalje najbolji srpski sportista svih vremena, višegodišnji najbolji teniser sveta, uputio je potpisano pismo na adresu Kurira.

- Dragi prijatelji, malo posle mog 15. rođendana osvojio sam svoj prvi ATP poen, i pamtim to doba kao jedno od najlepših u životu. Vama takođe želim period što većih uspeha, fer-pleja i utakmica koje ćete da završite pobedama. Pozdrav, Novak Đoković - napisao je naš as.

Čestitkama su se pridružili još mnogi sportski šampioni i radnici iz zemlje, a s obzirom na to da one iz časa u čas pristižu u našu redakciju, izdvojićemo samo neke.

foto: Printscreen

Jedan od najboljih košarkaških trenera Duško Vujošević obratio nam se u svom stilu:

- Čestitam Kuriru 15. rođendan i nadam se da će za tri godine, kad doživi punoletnost, biti i sasvim odgovoran - sa osmehom je izgovorio Vujošević u video-poruci.

Dejan Stanković, rekorder po broju utakmica za reprezentaciju, poslao je jasnu čestitku:

- Nastavite da pobeđujete i osvajate trofeje kao tokom prvih 15 godina. Srećan rođendan svim zaposlenima u Kuriru i vašim čitaocima želi Dejan Stanković - napisao nam je Dejan Stanković.

Dragan Džajić, najbolji srpski fudbaler ikada, među prvima je čestitao 15. rođendan Kuriru.

- Želim vam da ostanete tiražni i uticajni, a samim tim i da nastavite da negujete pozitivne priče. Nekako novine uvek čitam otpozadi, pogotovo Kurir koji ima sjajne sportske strane. Hvala vam na podršci koju ste mi pružali i u lepim i u teškim trenucima - poručio je Dragan Džajić.

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković imao je jasnu želju:

- Dragim prijateljima i svim zaposlenima u Kuriru i čitaocima ovog cenjenog lista želim srećan 15. rođendan. Moje lične želje su da nastavite da podržavate srpske sportiste, to je ono što mi se dopada u Kuriru, a ako bih bio u prilici da nešto izbacim ili makar smanjim sadržaj nečega, onda je to rijaliti. Sve vas volim, vaš Dušan Borković - obratio nam se slavni as u video-poruci.

I legendarni odbojkaš, osvajač brojnih medalja s reprezentacijom Željko Tanasković čestitao je Kuriru 15. rođendan.

- Uglednom i cenjenom listu Kurir želim srećan rođendan i još puno ekskluzivnih brojeva, a vašim čitaocima da vam ostanu verni i naširoko prate sport. Hvala vam što podržavate školski sport, ponosan sam na vas zbog toga. S poštovanjem, Željko Tanasković - napisao je aktuelni predsednik Saveza za školski sport i proslavljeni odbojkaš.

ATP Madrid Danas meč Đoković - Nišikori Novak Đoković danas će kao 10. nosilac startovati na mastersu u Madridu, a prvi rival će mu biti Japanac Kej Nišikori, 21. teniser sveta. Ukoliko prođe dalje, Nole će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Medvedev (Rusija) - Edmund (Velika Britanija).

DANAS BESPLATAN KURIR NA SVIM KIOSCIMA!

foto: Kurir

Autor: Kurir sport, foto: Dragana Udovičić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Nove muke za Đukića pred meč sa Čukaričkim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track