SVET ŽELI DA GLEDA OBRAČUN NOVAKA I RAFE U FINALU ROLAN GAROSA: Evo šta Đoković misli o potencijalnom sudaru sa KRALJEM ŠLJAKE
Foto: AP

puca od samopouzdanja

SVET ŽELI DA GLEDA OBRAČUN NOVAKA I RAFE U FINALU ROLAN GAROSA: Evo šta Đoković misli o potencijalnom sudaru sa KRALJEM ŠLJAKE

Tenis -

Trijumfom u Madridu Novak Đoković je dobio mnogo samopouzdanja pred Rolan Garos.

“Osećam da je ovaj turnir bio veoma važan za moje samopouzdanje jer posle Australijan opena nisam igrao na svom najvišem nivou, nisam pronalazio pravu igru i kontinuitet. Osećao sam da sam blizu i da mi treba mali vetar u leđa, zato je pobeda nad Timom u neizvesnom meču bila veoma važna", rekao je Đoković.

Na pitanje novinara šta misli o potencijalnom sudaru sa Nadalom na Rolan Garosu, Novak je odgovorio:

“Ako se taj meč desi u Parizu, to znači da će to biti finale. Dug je put do toga, razumem da vi želite o tome da diskutujete, ali mnogo stvari može da se dogodi, možemo obojica da izgubimo pre finala. U Australiji smo obojica dobro igrali do finala, on nije izgubio ni set, a to je bilo moje možda i najbolje Slem finale u karijeri. Nadam se da ću i u Parizu igrati dobro kao na ostalim Slemovima, a Nadal na šljaci najveći je izazov, pogotovo u Parizu jer je tamo izgubio dvaput u karijeri. To dovoljno govori“.

Đoković se sada seli u Rim, koji će biti poslednja provera pred drugi Gren slem u sezoni. U drugom kolu Novak će igrati sa boljim iz meča Šapovalov – Karenjo Busta.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track