ZBOG VEZE SA HRVATOM JELENU DOKIĆ JE OTAC ŽESTOKO MALTRETIRAO: Sada mu je bivša teniserka uputila poruku od koje će se mnogi NAJEŽITI! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

LJUBAV I DALJE CVETA

ZBOG VEZE SA HRVATOM JELENU DOKIĆ JE OTAC ŽESTOKO MALTRETIRAO: Sada mu je bivša teniserka uputila poruku od koje će se mnogi NAJEŽITI! (FOTO)

Tenis -

Nekada četvrta teniserka sveta, Jelena Dokić, posle nekoliko teških godina, tokom kojih je imala pregršt porodičnih problema i psihičke lomove, vratila se u žižu javnosti u velikom stilu.

Jelena Dokić izazvala je veliku buru kada je izdala knjigu u kojoj je objasnila kako je trpela maltretiranje svog oca Damira Dokića. On je posebno bio besan na nju kada se zaljubila u Hrvata, pa ju je žestoko vređao i maltretirao, što je ona u svojoj autobiografiji obelodanila.

"Nastupom" u javnosti svima je stavila do znaja da je prebrodila životne nedaće, a jedna od osoba koji su joj na tom putu bili bezrezervna podrška je i Tin Bikić sa kojom je Jelena dugo u emotivnoj vezi.

"Najteži period u mom životu bio je kada sam 2005. godine napustila porodicu i zbog velikog pritiska, sa dečkom Tinom Bikićem otišla da živim u Zagrebu. Osećaj kada izgubiš porodicu je užasan i sve je to ostavilo velike posledice na moje zdravlje, jer sam doživela nervni slom i godinama bila u depresiji. Bilo je trenutaka kada sam mislila da nikada više neću uzeti reket u ruke, a Tin je u najtežim momentima bio uz mene i nas dvoje smo tokom poslednjih pet i po godina veze mnogo toga zajedno proživeli. Bila sam u paklu i uz njega sam se ponovo vratila", otvorila je dušu Jelena za australijske medije.

"Trebalo mi je mnogo vremena da se ponovo vratim i budem dovoljno jaka da igram protiv najboljih igračica sveta, a Tin mi je najviše pomogao da dostignem željenu formu", govorila je Jelena o svom dečku 2009. godine.

Deset godina kasnije, u eri društvenih mreža, odlučila je da se emotivnom porukom zahvali Tinu za sve što je učinio za nju.

"Volim te od svoje 20-te godine. Zaljubili smo se jedno u drugo kada smo imali po 20 godina. Hvala ti što me voliš, što si sa mnom, pogotovo u teškim momentima i što nikad nisi odustao od mene i nas. Ne znam šta bih radila bez tebe i da li bih danas bila živa da nije bilo tebe. Evo, već 16 godina smao zajedno i nadam se da će ih biti još. Moja ljubavi, moj živote, moje sve. Volim te zauvek", napisla je Jelena u ljubavnoj poruci posvećenoj Tinu Bikiću.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track