Najnovije vesti

OVO JE KAO PRODUŽENI ODMOR! Olga Danilović: Sad imate vremena za kućne poslove, a za raspoloženje tu je "KENGUR"! VIDEO
Foto: Profimedia

ostanite kući

OVO JE KAO PRODUŽENI ODMOR! Olga Danilović: Sad imate vremena za kućne poslove, a za raspoloženje tu je "KENGUR"! VIDEO

Tenis

Srpska teniserka Olga Danilović otkrila je svoj "recept" kako da se oraspoloži kada joj nije svepo volji, što je slučaj sa mnogim sportistima u poslednje vreme.

S obzirom na to da je koronavirus stopirao sve veće sportske događaje i da odlaže Evropsko prvenstvo u fudbalu, Olimpijske igre, ali i ATP i WTA tur i Olga je jedna od onih koji su neočekivano dobili produženi "odmor".

"Pozdrav svima i od mene, želela bih samo da zamolim sve građane Srbije da ostanu u svojim kućama sa svojim porodicama. Da paze na njih, da paze na ljude oko sebe, da pokažemo disciplinu i da prebrodimo ovaj ružan period što je pre moguće - rekla je Olga, a prenosi Teniski savez Srbije.

Ona se i našalila da sada svi imaju vremena čak i za one poslove koji se uvek odlažu, ali i preporučila omiljenu komediju.

- Sad imate vremena za sve one kućne poslove koje uvek odlažete jer govorite da nemate vremena za njih. Ono što ja mogu da vam preporučim je dobro poznati domaći film koji me apsolutno svaki put razveseli, a to je "Kad porastem, biću Kengur",dodala je Olga.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...