REIKI UČITELJ KOJI JE NOVAKU ŽIVOTNI VODIČ: Evo ko je taj čovek i čime se tačno bavi (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

RAZGOVORI NA SRPSKOM...

REIKI UČITELJ KOJI JE NOVAKU ŽIVOTNI VODIČ: Evo ko je taj čovek i čime se tačno bavi (FOTO)

Tenis -

Svako ko prati Novaka Đokovića nije mogao a da ne čuje za guru majstora Žarka Ilića.

Žarko Ilić, kome je umetničko ime Damar je master koji je Novaka Đokovića podučio japanskoj tehnici za koju mnogi veruju da je isceljujuća.

foto: Pritnscreen/Instagram

Reiki joga predstavlja kombinaciju određenih joga asana s energetskim Reiki tehnikama. Takav spoj omogućava dublje i fokusiranije prodiranje 'životne energije' u ljudsko biće, a samim tim snažniji uticaj u cilju unapređenja psihofizičke kondicije.

"Zdravo dobri ljudi. Uzbuđen sam što mogu da podelim sa vama vest da sutra u 18 časova počinjemo sa serijalom razgovora na srpskom jeziku. Biće vrlo interesantnih sagovornika sa različitim temama poput: zdravlja, sporta, istorije, nauke i Nikole Tesle, drevnih znanja i duhovnosti. Sagovornik u prvoj epizodi “Svesnog življenja” će biti Žarko Ilić. Žarko je lekar, učitelj reikija (prirodne tehnike isceljivanja), a pre svega, on je tragalac za odgovorima i lekovima za sprečavanje bolesti savremenog doba. Žarko je moj dugogodišnji prijatelj i jedan od životnih vodiča. Zahvalan sam na tome što ću imati priliku da pred vama sa Žarkom razgovaram na temu mentalnog, emotivnog, duhovnog i fizičkog zdravlja. Pridružite nam se sutra u 18 časova. Vidimo se", poručio je Novak na društvenim mrežama.

Žarko je lekar, trenutno doktorant medicinskih nauka, sa značajnim iskustvom u istraživanju ljudske psihe.

Pre svega, on je tragalac za odgovorima i lekom za bolesti savremenog doba, a sa Novakom Đokovićem sarađuje već dugi niz godina.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track