SENZACIJA U PARIZU: Jedan od najvećih Novakovih rivala završio takmičenje već u prvom kolu! VIDEO
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

rolan garos

SENZACIJA U PARIZU: Jedan od najvećih Novakovih rivala završio takmičenje već u prvom kolu! VIDEO

Tenis -

Četvrti teniser sveta Dominik Tim završio je učešće na Otvorenom prvenstvu Francuske, pošto je danas izgubio u prvom kolu.

Tima je posle velikog preokreta savladao Španac Pablo Anduhar - 4:6, 5:7, 6:3, 6:4, 6:4, posle četiri sata i 30 minuta igre.

Tako je četvrti reket sveta i biviši finalista Rolan Garosa potvrdio da se nalazi u jako lošoj formi

Austrijanac je u katastrofalnoj formi od početka sezone, ali su mnogi mislili da će upravo u Parizu zablistati. Međutim, to se nije dogodilo

Protivnik Anduharu u narednoj rundi Rolan Garosa biće pobednik duela u kom će se sastati Radu Albot i Federiko Delbonis.

Roberto Bautista Agut iz Španije nije imao problema na početku Rolan Garosa protiv sunardonika Marija Vilelje, koga je savladao sa 3:0.

Karen Hačanov iz Rusije, koji je 25. na ATP listi, takodje je rezultatom 3:0 pobedio Jeržija Veselog.

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina, 21. nosilac na turniru, pobedila je u prvom kolu Elzu Žakemo, rezultatom 2:0 u setovima.

Ribakina će u narednoj rundi igrati protiv pobednice duela u kom će srpska teniserka Nina Stojanović igrati protiv Nao Hibino.

Druga teniserka sveta Naomi Osaka plasirala se u drugo kolo pobedom nad 63. na WTA listi Patrisijom Tig sa 2:0 u setovima.

Pobedu na početku turnira ostvarila je i Petra Kvitova, koja je sa 2:1 bila bolja od Gretje Minen iz Belgije.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track