04:24

TENISKI STRUČNJAK BRAJOVIĆ O NOVAKOVOM PORAZU: Izabrao je dobar način da preboli

ERA MLAĐE GENERACIJE

DA LI JE NOVAKOV PORAZ ZNAK DA MLAĐI IGRAČI PREUZIMAJU PRIMAT? Teniski ekspert dao ekskluzivnu prognozu za Kurir (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković je sinoć izgubio u finalu US Opena, pa će šansu za istorijski uspeh pokušati da iskoristi na sledećem gren slemu, u Australiji krajem januara.

A kako je čovek koji gotovo u stopu prati Novaka na turnirima video ovaj poraz od Medvedeva, pitali smo ga u Jutarnjem programu Kurir televizije.

U Redakciju se putem skajp linije uključio teniski stručnjak, Vuk Brajović.

- Novak je igrao fer plej, on ima stvarno prisan odnos sa Medvedevim. To je dobar način da se preboli ovako težak i tužan momenat. Njih dvojica imaju sjajan odnos, i siguran sam da ćemo viđati još dosta njihovih mečeva. Novak je i rekao da nije očekivao onakvo skandiranje, godinama je gradio odnos sa publikom. Publika je bila spremna za slavlje, ali nažalost do toga nije došlo. Novak je sinoc rekao na konferenciji da dolaze nove, mlade, sjajne generacije. Era novih mladih igrača je već počela i mislim da je Novak predvodnik te tranzicije. - rekao je Brajović.

Vuk Brajović
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track